§ 22/2022 Hankintalain 25§ kynnysarvon alittava asiantuntijatyön tilaaminen CGI Suomi Oy:ltä - Pegasos jonotietojen konversiot

Lataa 

450/2022

Päätöspäivämäärä

8.9.2022

Päätöksen tekijä

Tukipalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosääntö §21.

Esitys

Suomeen syntyy uusi hallinnon taso 1.1.2023 alkaen. Koko julkinen sosiaali- ja terveydenhuolto uudistetaan. Samalla uudistetaan pelastustoimen palvelut. Pirkanmaalla se tarkoittaa noin 19 000 työntekijän kokoista organisaatiota. Tulevaisuudessa hyvinvointialueet ovat vastuussa siitä, että asukkaat saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut.

Pirkanmaan hyvinvointialue on päätynyt esiselvitysprojektin perusteella ratkaisuvaihtoehtoon, missä nykyiseen Alue-Pegasos-ympäristöön perustetaan uusi yhteinen hyvinvointialueen Pegasos-organisaatio. Hyvinvointialueen muutos koskee nykyisiä Pegasos organisaatioita; Akaa (+Urjala), Lempäälä, Sastamala (+Punkalaidun), Tampere (+Orivesi), Valkeakoski ja Ylöjärvi. Hyvinvointialuemuutokseen liittyen tulee tarve siirtää perusterveydenhuollon poliklinikka- ja osastojonotiedot nykyisestä Alue-Pegasos organisaatiosta hyvinvointialueen Pegasos-organisaatioon. Tämän toteuttamiseksi on tilattava jonotietojen konversio.

Toteuttamisaikataulu on arviolta 1.8.2022 – 31.12.2022. CGI Suomi Oy:n tarjouksen perusteella työmäärä on 10 henkilötyöpäivää ja kokonaisuus on enintään 25.980 €.

CGI Suomi Oy on tietojärjestelmäkokonaisuuksiin keskittynyt yhtiö, joka tarjoaa usealle Pirkanmaan organisaatiolle ohjelmistoratkaisuja.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi CGI Suomi Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä enintään hintaan 25.980 €.

Allekirjoitus

Pekka Erola, tukipalvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue