§ 38/2023 Animed Oy/Potilasinformaatio 3D-animaationa

Lataa 

21181/2023

Päätöspäivämäärä

6.9.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö osa IV, luku 8.

HS 15 §

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Digi­­asiantuntija Annika Palola , puh. 050 411 6805, annika.palola@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueella (Pirha) on vuonna 2020 laadittu, voimassa oleva sopimus AniMed Oy:n kanssa. Sopimuksessa on lisensoitu Pirhan käyttöön potilasinformaatiovideoista muodostuva 3D-animaatiokirjasto, joka koostuu yleisimpien toimenpiteiden animaatiosta. Animaatiokirjaston käytön ja tarpeen laajentuessa, on noussut esille tarve uusien animaatiovideoiden toteuttamisesta Pirhan sairaalapalveluiden yksiköiden käyttöön.

Gastroenterologian vastuualueelta on nostettu esille tarve seuraavien aiheiden 3D-animaatiotuotannolle: Haima & haima- ja sappitiehyet, ERCP-toimenpide sekä Haimaleikkaus. Toteutuksen laajuuteen perustuen on laadittu kustannusarvio, jonka mukaan kolmen animaatiovideon yhteenlaskettu kokonaiskustannus on 16 000 €.

Digi­­asiantuntija Annika Palola esittää animaatiovideoiden hankintaa jo olemassa olevan palvelun laajentuessa. Kustannukset maksetaan tietohallinto ja teknologian kustannuspaikalta 88422.

Päätös

Päätän hyväksyä digiasiantuntija Annika Palolan esityksen edellä mainitun mukaisesti. Kustannukset maksetaan tietohallinto ja teknologian kustannuspaikalta 88422.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue