§ 40/2023 I80483 VALS 5.krs muutos

Lataa 

23512/2023

Päätöspäivämäärä

3.10.2023

Päätöksen tekijä

Tilahallintajohtaja

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 62

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö Osa II

Esitys

TAYS Valkeakoski 5. kerroksen tilat ovat tällä hetkellä tyhjillään. Vuonna 2022 tiloihin on suunniteltu mielenterveys- ja päihdepalveluita, mutta palveluverkkouudistukseen liittyen tällä suunnitteluhankkeella kartoitetaan tiloihin myös vaihtoehtoisia toimintoja.

Luonnossuunnittelu ja kustannusarvio tehdään syksyllä 2023, tarvittaessa suunnittelua jatketaan vuodelle 2024. Suunnitteluun käytetään ARK-puitesopimuskumppaneita. Muuta suunnittelua tilataan tarvittaessa puitesopimuskumppaneilta.

Suunnitteluun varataan 50 000 (alv. 0 %).

Kustannukset rahoitetaan PHI004 Tays Valkeakoski vuodelle 2023 varatusta määrärahasta.

Hankkeen jatkosta, mahdollisesta toteutuksesta ja sen hankintatavasta päätetään erikseen myöhemmin, kun tilojen käyttö on varmistunut.

Hankkeen projektipäälliköksi nimetään rakennuttajainsinööri Valtteri Laine.

Projektipäällikkö on oikeutettu päättämään yksittäisistä tutkimuksia, suunnittelua ja rakentamista koskevista tilauksista hankkeen kokonaisbudjetin puitteissa.

Hankkeen kustannukset kirjataan hanketunnukselle I80483 VALS 5.krs muutos.

Projektipäällikkö toimii suunnittelun aikana hankkeen turvallisuuskoordinaattorina huolehtien rakennuttajan lakisääteisistä turvallisuusvelvoitteista. Toteutuksen aikainen turvallisuuskoordinaattori nimetään erikseen toteutusvaiheen päätöksessä.

Päätös

Päätän esityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Ari Kulmala, tilahallintajohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue