§ 42/2023 Asiantuntijatyön tilaaminen Istekki Oy:ltä - HR-järjestelmien käyttöönotot ja jalkautus

Lataa 

24458/2023

Päätöspäivämäärä

11.10.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö OSA II: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Pirre: 8819/2023, ICMT -palvelut Istekki -Pirha puitesopimus.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
ICT-palvelujohtaja Rami Nurmi, rami.nurmi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen muutoksen tueksi on tilattava asiantuntijatyötä. Asiantuntijatyötä tilataan, jotta Pirkanmaan hyvinvointialueen muutosohjelman keskeneräiset tehtävät voidaan loppuunsaattaa, sekä jotta uusien HR-järjestelmien käyttöönottoa voidaan koordinoida. Istekki Oy on tehnyt työstä tarjouksen.

Istekki Oy:n tarjouksen perusteella työn kustannus on enintään 122.850 €. Toteutus tapahtuu 22.5.-31.12.2023 välisenä aikana. Istekki Oy:n ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välillä on puitesopimus.

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Istekki Oy tarjoaa omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Palvelut toteutetaan kilpailutettujen palveluntuottajien avulla omistaja-asiakkaiden ostovoimaa hyödyntäen. Omistajina on tällä hetkellä 7 sairaanhoitopiiriä, 15 kuntaa ja 11 yhtiötä ja kuntayhtymää. Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n välillä on puitesopimus.

Päätösesitys  Pirkanmaan hyvinvointialueen muutoksen tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 122.850 €.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen muutoksen tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 122.850 €.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue