§ 5/2023 Maanmittauslaitoksen kiinteistötietopalvelun käyttöä koskevan sopimuksen hyväksyminen

Lataa 

19412/2023

Päätöspäivämäärä

25.9.2023

Päätöksen tekijä

Valvontapäällikkö, onnettomuuksien ehkäisyn vastuualue

Päätöksen perustelut

 

Valvontapäällikön päätösvalta perustuu Pirkanmaan hyvinvointialueen pelastuspalveluiden toimintasääntöön.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Vs. valvontapäällikkö Aleksi Mertsalmi, puh. 040 8062337, aleksi.mertsalmi@pirha.fi 

Kiinteistötietopalvelu on julkisen hallinnon tiedonhallinnasta annetun lain (906/2019) 2 §:n 12 kohdassa tarkoitettu katseluyhteys, jonka kautta Maanmittauslaitos tarjoaa edellä tarkoitettuja kiinteistötietojärjestelmän tietoja sekä tarvittaessa myös edellä tarkoitettuja kiinteistöjen kauppahintarekisterin tietoja tai Väestötietojärjestelmän rakennustietoja.

 

Kiinteistötietopalvelua tarvitaan Pirkanmaan hyvinvointialueen pelastuspalveluissa onnettomuuksien ehkäisyn vastuualueen ja pelastustoiminnan toimialueen päivittäisissä työtehtävissä. 

Palvelun käytöstä ei aiheudu kuluja, sillä tietoja käytetään viranomaistoimintaa varten (laki kiinteistötietojärjestelmästä ja siitä tuotettavasta tietopalvelusta 453/2002 7 §:n 3 mom.).

Palvelun vastuuhenkilönä toimii vs. valvontapäällikkö Aleksi Mertsalmi sekä yhteyshenkilöinä johtava palotarkastaja Petri Lyden, operatiivinen päällikkö Mika Kupiainen ja apulaispalopäällikkö Sami Niittyniemi.

 

Päätös

Päätän hyväksyä Pirkanmaan hyvinvointialueen pelastuspalveluiden puolesta Maanmittauslaitoksen kiinteisötietopalvelun käyttöä koskevan sopimuksen.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo hyvinvointialuetta vasta, kun sitä koskeva päätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Aleksi Mertsalmi, vs. valvontapäällikkö

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue