§ 46/2023 Huoneiston vuokraaminen toimisto- ja sosiaalitila käyttöön Härmälänrannan Setlementtiasunnoilta osoitteesta Niilo Härmälän katu 3

Lataa 

17490/2023

Päätöspäivämäärä

28.9.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

 

Esitys

Valmistelija

Toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

 

Pirkanmaan hyvinvointialue ja Setlementtiasunnot Oy (Y-tunnus 1594764-3) ovat neuvotelleet huoneiston vuokraamisesta Härmälänrannan Setlementtiasunnoilta osoitteesta Niilo Härmälän katu 3 C 126, 33900 Tampere

Vuokrattu huoneisto tulee toimisto- ja sosiaalitila käyttöön Pirkanmaan hyvinvointialueen Vammaisten asumisen ja päiväaikaisen toiminnan vastuualueelle.

Vuokratun huoneiston pinta-ala on 25,5 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kolme (3) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika alkaa 12.5.2023.

Huoneiston vuokra sopimushetkellä on yhteensä 418,42 euroa/kk. Vuokran lisäksi peritään vesimaksu. Vuokralainen tekee sähkösopimuksen huoneistoon. Vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa.

Vuokravakuutta ei peritä.

Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Vuokrasopimus sitoo vuokranantajaa heti, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokralaista vasta sitten, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue