§ 10/2023 Päätös yhteistyösopimuksen hyväksymisestä, TampereMissio ry

Lataa 

22546/2023

Päätöspäivämäärä

26.9.2023

Päätöksen tekijä

Toimialuejohtaja, ikäihmisten ja vammaisten yhteiset palvelut

Päätöksen perustelut

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtäväalueen toimintasääntö (1.9.2023 § 88), luku 5.2 

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Palvelujohtaja Milja Koljonen, puh. 044 422 2252, etunimi.sukunimi@pirha.fi

TampereMission ry:n (Y-tunnus 0155575-3) järjestämä Senioripysäkki-toiminta tukee 60+ -ikäisten hyvinvointia ja mielenterveyttä ammattilaisten ohjaaman ryhmätoiminnan, yksilö- ja parikeskustelujen avulla.

TampereMissio ry:n toiminta on ennaltaehkäisevää ikääntyvien laaja-alaista toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää. Toiminta täydentää Pirkanmaan hyvinvointialueen lähitorien ennaltaehkäisevää toimintaa ja se soveltuu järjestöjen kanssa yhdessä tehtävään ennaltaehkäisevään työhön.

Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ja vammaisten yhteisten palveluiden toimialueen ennaltaehkäisevien palveluiden ja neuvonnan vastuualue tekee sopimuksen, jossa Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa hankkeelle tiedotustukea omissa viestintäkanavissaan sekä toimitiloja veloituksetta hankkeen ryhmätoiminnalle erikseen tarkemmin sovittavalla tavalla Pirkanmaan lähitoreilla. Tilojen käyttöajoista ja järjestettävistä toiminnoista sovitaan lähitorien kanssa tapauskohtaisesti.

Sopimuksen omistaja ja vastuuhenkilö
Sopimuksen omistaa Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ja vammaisten palvelulinjan yhteisten palveluiden toimialue ja vastuuhenkilönä toimii toimialuejohtaja Tuula Jutila. Vakanssinhoitajan vaihtuessa vastuu sopimuksesta siirtyy kulloisellekin haltijalle. Sopimuksen yhteshenkilönä toimii ennaltaehkäisevien palveluiden ja neuvonnan vastuualuejohtaja Milja Koljonen.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ja vammaisten yhteisten palveluiden toimialueen ennaltaehkäisevät palveluiden vastuualue tekee yhteistyösopimuksen TampereMissio ry:n (Y-tunnus 0155575-3) kanssa.

Sopimuksen vastuuhenkilöksi nimetään toimialuejohtaja Tuula Jutila.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo hyvinvointialuetta, kun sitä koskeva päätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ja se on mahdollista irtisanoa ilman erityistä syytä 3 kk irtisanomisajalla.

Allekirjoitus

Tuula Jutila, toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue