§ 55/2023 Opiskeluhuollon tilojen vuokraaminen AhlmanEdusta osoitteesta Hallilantie 24, opiskeluhuollon vastuualueen käyttöön

Lataa 

4173/2023

Päätöspäivämäärä

11.10.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalveluiden toimintasääntö osa II

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue ja Ahlman koulun Säätiö sr (Y-tunnus 0155402-1) ovat neuvotelleet opiskeluhuoltoon tarkoitettujen tilojen vuokraamisesta AhlmanEdusta, osoitteesta Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Vuokratut tilat tulee Pirkanmaan hyvinvointialueen opiskeluhuollon vastuualueen käyttöön. Tilojen vuokraus perustuu oppilas- ja opiskelijahuoltolain 9 pykälään. Tilat vuokrataan lakisääteisten opiskeluhuoltopalveluiden toteuttamista varten.

Vuokrattujen tilojen pinta-ala on 27,0 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kolme (3) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika alkaa 1.8.2023.

Tilojen vuokra sopimushetkellä on yhteensä 526,50 euroa/kk sisältäen tilojen siivouksen. Vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa.

Vuokravakuutta ei peritä.

Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Vuokrasopimus sitoo vuokranantajaa heti, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokralaista vasta sitten, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue