§ 57/2023 Opiskeluhuollon tilojen vuokraaminen Tampereen Svenska samskolanista osoitteesta Satamakatu 19

Lataa 

4393/2023

Päätöspäivämäärä

17.10.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

 

Esitys

 

Valmistelija
toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue ja Kulturstiftelsen i Tammerfors r.s. (Y-tunnus 0896069-8) ovat neuvotelleet opiskeluhuoltoon tarkoitettujen tilojen vuokraamisesta Tampereen Svenska samskolanista osoitteesta Satamakatu 19, 33200 Tampere.

Vuokratut tilat tulee Pirkanmaan hyvinvointialueen opiskeluhuollon vastuualueen käyttöön. Tilojen vuokraus perustuu oppilas- ja opiskelijahuoltolain 9 pykälään. Tilat vuokrataan lakisääteisten opiskeluhuoltopalveluiden toteuttamista varten.

Vuokrattujen tilojen pinta-ala on 55,5 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika alkaa 1.10.2023.

Tilojen vuokra sopimushetkellä on yhteensä 750,08 euroa kuukaudessa. Vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa. Tarkemmat ehdot liitteenä olevassa vuokrasopimuksessa.

Vuokrasopimus sitoo vuokranantajaa heti, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokralaista vasta sitten, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue