§ 66/2023 Toimitilan vuokraaminen aloittavan tukipalokunnan käyttöön / Kuntopari Oy

Lataa 

25695/2023

Päätöspäivämäärä

30.10.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Toimitilapäällikkö Mikko Alin, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaalla aloittaa toimintansa uusi tukipalokunta, jonka palokuntasopimuksessa on sovittu Pirkanmaan hyvinvointialueen vastaavan tilojen vuokraamisesta palokunnan käyttöön. Kuntopari Oy:n (Y-tunnus 0643563-8) kanssa on neuvoteltu tarkoitukseen soveltuvien Pirkkalassa, osoitteessa Vesalantie 9 sijaitsevan rakennuksen hallitilojen E1 ja E2, joiden pinta-ala on yhteensä noin 150 k-m2. Vuokrasopimus on tarkoituksenmukaista solmia alkamaan 1.8.2023 ensin vuoden määräaikaisena, jonka jälkeen toistaiseksi jatkuvana kuuden kuukauden irtisanomisajalla.  Kuukausivuokra vuokrasuhteen alkaessa on 1490 € (alv 0 %).

Esitän, että Kuntopari Oy:ltä vuokrataan 1.8.2023 alkaen vuoden määräajaksi tukipalokunnan toimintatiloiksi pinta-alaltaan yhteensä 150 k-m2 hallitilat osoitteesta Vesalantie 9, 33960 Pirkkala siten, että kuukausivuokra vuokrasuhteen alkaessa on 1490 € (alv 0 %). Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Sopimuskauden päätyttyä sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kuuden kuukauden irtisanomisajalla vuokralaisen irtisanoessa ja kuuden kuukauden irtisanomisajalla vuokranantajan irtisanoessa.

Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja ja lakia liikehuoneistojen vuokrauksesta. Vuokrasopimus sitoo vuokranantajaa heti, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokralaista vasta sitten, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue