§ 85/2023 Keskussairaala, H-siipi, Pirkanmaan Voimia Oy, vuokrasopimus 1.8.2023 alkaen

Lataa 

4455/2023

Päätöspäivämäärä

17.11.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

 

Pirkanmaan hyvinvointialue on neuvotellut Tays keskussairaalan ateriapalvelutuotanto- ja lounasravintolatilojen vuokrasopimuksen uusimisesta Pirkanmaan Voimia Oy:n kanssa (Y-tunnus 2938704-2).

Vuokrasopimuksen uusiminen osapuolten välillä perustuu Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Pirkanmaan Voimia Oy:n väliseen Palvelu- ja kumppanuussopimukseen, jossa on sovittu mm. ateriapalvelujen ja henkilöstöruokailun tuottamisesta.

Vuokrasopimuksen vuokrattujen tilojen pinta-ala on noin 604,5 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kaksitoista (12) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika ja vuokranmaksuvelvollisuus alkaa 1.8.2023.

H-rakennuksen 0-kerroksen tilojen vuokra sopimushetkellä on 10.970,50 euroa kuukaudessa. H-rakennuksen 1-kerroksen tilojen vuokra on sovittu olevan 10,0 % arvonlisäverottomasta liikevaihdosta. Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokraan sisältyy tilojen sähkö-, vesi- ja lämmityskustannukset.

Vuokravakuutta ei peritä.

Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Vuokrasopimus sitoo vuokralaista heti, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokranantajaa vasta sitten, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

 

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue