§ 73/2023 Autopaikkojen (6 kpl) vuokraaminen Tampereen kaupungilta Kiinteistö Oy Säilänhovin parkkitilasta osoitteessa Mäkipäänkatu 45

Lataa 

4273/2023

Päätöspäivämäärä

7.11.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

 

Esitys

Valmistelija
toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue ja Tampereen kaupunki (Y-tunnus: 0211675-2) ovat neuvotelleet kuuden autopaikan vuokraamisesta Kiinteistö Oy Säilänhovin pysäköintitilasta osoitteessa Mäkipäänkatu 45, 33500 Tampere.

Parkkitila sijaitsee Tammelakeskuksen viereisessä kiinteistössä. Autopaikat tulevat Pirkanmaan hyvinvointialueen käyttöön. Autopaikat ovat olleet Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden käytössä vuoden 2022 loppuun asti.

Autopaikat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika alkaa 1.1.2023.

Autopaikkojen vuokra sopimushetkellä on yhteensä 600,00 euroa kuukaudessa (100 euroa per autopaikka). Tarkemmat ehdot liitteenä olevassa vuokrasopimuksessa.

Tämä sopimus astuu Vuokranantajan ja Vuokralaisen puolelta voimaan, kun Vuokrasopimus on kummankin osapuolen toimesta allekirjoitettu ja kummankin osapuolen asiaa koskevan toimivaltaisen toimielimen päätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue