§ 67/2023 Asiantuntijatyön tilaaminen Istekki Oy:ltä - Romexis palvelinalustojen yhtenäistäminen

Lataa 

29907/2023

Päätöspäivämäärä

11.12.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö OSA II: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
ICT-palvelujohtaja Rami Nurmi, rami.nurmi@pirha.fi

 

Pirkanmaan hyvinvointialueen muutostöiden tueksi on tilattava asiantuntijatyötä. Asiantuntijatyötä on tilattava Pirkanmaan hyvinvointialueen Romexis kuvantamistietokantojen palvelinalustojen yhtenäistämiseksi. Tavoitteena on, että tutkimusten saavutettavuus hyvinvointialueella paranee, joka mahdollistaa palveluiden tuottamisen toisen kunnan alueella. Erityisalojen paikkariippumaton työskentely mahdollistuu projektin myötä, ja kustannussäästöjä saavutetaan sekä hallittavuus lisääntyy. Istekki Oy on tehnyt työstä tarjouksen.

Istekki Oy:n tarjouksen perusteella työn kustannus on enintään 69.000 €. Toteutus tapahtuu ajalla 01.09.2023-31.12.2023. Istekki Oy:n ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välillä on puitesopimus.

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Istekki Oy tarjoaa omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Palvelut toteutetaan kilpailutettujen palveluntuottajien avulla omistaja-asiakkaiden ostovoimaa hyödyntäen. Omistajina on tällä hetkellä 7 sairaanhoitopiiriä, 15 kuntaa ja 11 yhtiötä ja kuntayhtymää. Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n välillä on puitesopimus.

 

 

Päätösesitys  Pirkanmaan hyvinvointialueen muutostöiden tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 69.00€.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen muutostöiden tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 69.00€.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue