§ 91/2023 Tampere, Finn-Medi 5, Biokatu 12, 4 krs (F4-1), Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöt, vuokrasopimus

Lataa 

4422/2023

Päätöspäivämäärä

24.11.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

 

Pirkanmaan hyvinvointialue ja Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöt (Y-tunnus 2473582-9) ovat neuvotelleet toimistotilojen vuokraamisesta kohteesta Kiinteistö Oy Tampereen Biokatu 12 osoitteessa Biokatu 12, 33520 Tampere.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on ollut tilojen aiempi vuokralainen. Vuokrasopimus on siirtynyt Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä voimaanpanolain 616/2021 nojalla Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Olemassa oleva vuokrasopimus on määräaikainen ja se on päättymässä 31.12.2023. Tilat ovat edelleen tarpeelliset käyttäjille ja siksi tiloista on tarve tehdä uusi vuokrasopimus. Tilojen pääasiallinen käyttäjäryhmä on strategisen ohjauksen ja järjestämisen tehtäväalueen toimialueista TKIO ja Viestintä.

Vuokrattujen tilojen pinta-ala on 469,0 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika alkaa 1.1.2024.

Tilojen vuokra sopimushetkellä on yhteensä 9.445,66 euroa kuukaudessa. Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Tarkemmat ehdot liitteenä olevassa vuokrasopimuksessa.

Vuokrasopimus tulee voimaan ja sen mukaiset oikeudet ja velvoitteet tulevat osapuolia sitovaksi, vasta sen jälkeen, kun Vuokralaisen ja Vuokranantajan edustajat ovat sen allekirjoittaneet ja vuokralaisen vuokrausta koskeva viranhaltija päätös on saanut lainvoiman.

 

Päätös

 

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue