§ 129/2023 Tilojen alivuokraaminen Ylöjäven kaupungilta kohteesta Asuintilan Kauppapaikka osoitteessa Suolaniityntie 4

Lataa 

4515/2023

Päätöspäivämäärä

18.12.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

 

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, puh. 040 833 8387, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Ylöjärven kaupunki on vuokrannut Keskinäinen KOY Ylöjärven Asuntilan Kauppapaikka 31.1.2012 alkaneella vuokrasopimuksella, osoitteessa Suolaniityntie 4, 33480 Ylöjärvi sijaitsevasta Asuntilan Kauppapaikasta tilaa n. 471 m2.

Sote-uudistuksen yhteydessä kuntien järjestämät sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut ja sopimukset siirtyivät Pirkanmaan hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tämän seurauksena Pirkanmaan hyvinvointialue vuokraa sopimuksella olevien neuvolatilojen alivuokrauksesta Ylöjärven kaupungilta.

Alivuokrasopimuksen vuokrattujen tilojen pinta-ala on noin 84,2 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla alivuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kaksitoista (12) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika ja vuokranmaksuvelvollisuus alkaa 1.1.2023.

Alivuokrattujen tilojen kokonaisvuokra sopimushetkellä on yhteensä 2.090,42 euroa kuukaudessa. Tilojen puhtaanapidosta maksetaan erilliskorvauksena 431,91 euroa kuukaudessa. Vuokraan ja erilliskorvaukseen lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Alivuokrasopimus sitoo alivuokranantajaa heti, kun alivuokrasopimus on allekirjoitettu ja alivuokralaista vasta sitten, kun alivuokrasopimus on allekirjoitettu ja alivuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue