§ 106/2023 Uudiskohteen vuokraaminen ikääntyneiden yhteisölliseen asumiseen MVH-Palveluasunnot Oy:ltä osoitteesta Melartininkatu 7

Lataa 

4113/2023

Päätöspäivämäärä

8.12.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

Esitys

 

Valmistelijan yhteystiedot
toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue (Y-tunnus: 3221308-6) ja MVH-Palveluasunnot Oy (Y-tunnus: 3143129-2) ovat neuvotelleet ikääntyneiden yhteisölliseen asumiseen tarkoitetun uudiskohteen vuokraamisesta osoitteesta Melartininkatu 7, 38200 Sastamala.

Kohteeseen valmistuu sosiaali- ja terveysalan palvelutiloja sekä 41 kpl asuinhuoneistoja, jotka Pirkanmaan hyvinvointialue edelleen vuokraa ARA:n asukasvalintakriteerit täyttäville asukkaille .

Vuokrattujen tilojen pinta-ala on noin 2365 brm². 

Vuokrasopimus on määräaikainen ja se on voimassa 25 vuotta vuokra-ajan alkamisesta lukien. Vuokra-aika alkaa arviolta 1.4.2025.

Vuokranantaja määrittää kuukausittaisen vuokran ottaen huomioon Korkotukilain säädökset sekä ARA:n antamat ohjeet, suositukset ja määräykset ja perii Vuokralaiselta em. mukaisesti määräytyvän omakustannusperusteisen vuokran. Tarkemmat ehdot liitteenä olevassa vuokrasopimuksessa.

Vuokrasopimus tulee voimaan, kun molemmat Osapuolet ovat sen allekirjoittaneet, mutta raukeaa kuitenkin seuraamuksitta, mikäli vuokranantaja ei ole saanut ARA:lta tarvittavaa rahoituspäätöstä ja vuokranantajan hallitus ei ole myöntänyt hankkeelle aloituslupaa sekä, mikäli vuokralaisen asiaa koskevan toimivaltaisen toimielimen päätös ei ole saanut lainvoimaa. Edellä mainitut ehdot tulee täyttyä 30.4.2024 mennessä.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue