§ 3/2024 Toinen Tulevaisuus Oy: n hyväksyminen mielenterveyden ja päihdepalvelujen lyhytpsykoterapian palvelusetelituottajaksi  

Lataa 

19776/2023

Päätöspäivämäärä

8.1.2024

Päätöksen tekijä

Avopalvelujen palvelulinjajohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on päättänyt 19.12.2022 (§ 331), että palvelulinjajohtajat ja hankintajohtaja voivat hyväksyä palvelusetelituottajat palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen ehtojen ja tuottajan hakemuksen perusteella. 

 

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Sini Jukka, p. 040 639 7447, etunimi.sukunimi@pirha.fi 

 

Perustelut 

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on hyväksynyt mielenterveyden ja päihdepalvelujen lyhytpsykoterapian palvelusetelin sääntökirjan 19.12.2022 (§ 331). Sääntökirja sisältää palvelusetelituottajaksi hyväksymisen kriteerit.  

Toinen Tulevaisuus Oy on hakeutunut palvelusetelituottajaksi ja sitoutunut kyseisen palvelusetelin sääntökirjan ehtoihin ja määräyksiin. Ehdotetaan, että Toinen tulevaisuus Oy hyväksytään palvelusetelituottajaksi palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen kriteerien ja hakemuksen perusteella. 

Pirkanmaan hyvinvointialueella on velvollisuus peruuttaa palveluntuottajan hyväksyminen ja poistaa palveluntuottaja luettelosta, mikäli hyväksymiselle asetetut edellytykset eivät enää täyty tai palveluntuottaja pyytää hyväksymisen peruuttamista. 

Päätös

Hyväksytään esityksen mukaisesti Pirkanmaan hyvinvointialueen mielenterveyden ja päihdepalvelujen lyhytpsykoterapian palvelusetelituottajaksi Toinen Tulevaisuus Oy, (Y- tunnus 3304575–8)

Palvelusetelituottajaksi hyväksyminen on voimassa 13.12.2023 alkaen. 

Allekirjoitus

Eeva Torppa-Saarinen, avopalvelujen palvelulinjajohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue