§ 18/2024 Toimistotilan alivuokraaminen Istekki Oy:lle osoitteessa Herttualantie 28

Lataa 

31209/2023

Päätöspäivämäärä

15.1.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, puh. 040 833 8387, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue on solminut päävuokrasopimuksen Kangasalan kaupungin kanssa Kangasalan keskusterveysasemasta, joka sijaitsee osoitteessa Herttualantie 28, 36200 Kangasala.

Pirkanmaan hyvinvointialue on neuvotellut vuokrasopimuksella olevien toimisto- ja huoltotilojen alivuokrauksesta Istekki Oy:lle (Y-tunnus 2292633-0). Alivuokrasopimuksen tekeminen osapuolten välillä perustuu Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n väliseen puitesopimukseen.

Alivuokrasopimuksen vuokrattujen tilojen pinta-ala on noin 11,9 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla alivuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kolme (3) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika ja vuokranmaksuvelvollisuus alkaa 1.1.2023.

Alivuokrattujen tilojen kokonaisvuokra sopimushetkellä on yhteensä 208,37 euroa kuukaudessa. Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Alivuokrasopimus tulee voimaan ja sen mukaiset oikeudet ja velvoitteet tulevat osapuolia sitovaksi, vasta sen jälkeen, kun Vuokralaisen ja Vuokranantajan edustajat ovat sen allekirjoittaneet ja vuokralaisen sopimusta koskeva viranhaltijapäätös on lainvoimainen.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue