§ 3/2024 Pirkanmaan hyvinvointialueen veroneuvontapalveluiden hankinta, kynnysarvon alittava pienhankinta (hankintalaki § 25)

Lataa 

1735/2024

Päätöspäivämäärä

19.1.2024

Päätöksen tekijä

Talouspalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 62,  strateginen ohjaus ja järjestäminen –tehtäväalueen toimintasääntö

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot

Palveluvastaava Minna Kääriäinen, puh. 050 9112 115, minna.s.kaariainen@pirha.fi

Perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen talouspalveluiden toimialueella on tarvetta satunnaisesti käyttää arvonlisäveroasioita koskien veroneuvontaa (mm. alv:n palautus ja -vähennysjärjestelmään liittyen). Arvioitu tarve on n. 5 htp/vuosi tai alle.

Lecklé Alvia Oy (y-tunnus 3312257-3) on tarjonnut kyseistä palvelua Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Tarjoajan esitys vastaa palvelulle ja soveltuvuudelle asetettuihin Pirkanmaan hyvinvointialueen vaatimuksiin. Yrityksen tarjoama hinta on markkinoilla vallitsevan hintatason mukainen. Tarjoajalla on kokemusta vastaavien palveluiden tuottamisesta.

Edellä mainitun perusteella esitetään, että talouspalveluiden toimialueen lakipalvelut (ml. veroneuvonta) hankitaan Lecklé Alvia Oy:ltä hintaan 230 euroa/h (ilman arvonlisäveroa). Mikäli toimeksianto tulee tehdä sen vastaanottamisesta seuraavan kolmen arkipäivän kuluessa tai toimeksiantoa tehdään viikonloppuna, on tuntihinta 330 euroa. Mahdollisesta matka-ajasta (koskien esim. riitaprosessia), yritys veloittaa toteutuneen ajan mukaisesti 50 % tuntihinnasta.

Hankinnasta tehtävä sopimus laaditaan noudattaen Julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2014 PALVELUT/päivitysversio huhtikuu 2022) ellei sopimuksessa mainita muuta.

Sopimuskausi on toistaiseksi voimassa oleva.

Sopimuksen omistaja on talouspalvelujohtaja Mikko Hannola.

Päätös

Päätän, että veroneuvontapalveluita hankitaan esityksen mukaisesti Lecklé Alvia Oy:ltä (y-tunnus 3312257-3).

Allekirjoitus

Mikko Hannola, talouspalvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue