§ 3/2024 Pirha intranet muutostyöt

1364/2024

Päätöspäivämäärä

15.1.2024

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö OSA II: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot

Tietohallintokoordinaattori Sanna Ahonen, puh. 040 5141 809, sanna.k.ahonen@pirha.fi

 

Pirkanmaan hyvinvointialueen (Pirha) intranet-ratkaisu vaatii jatkokehittämistä palvellakseen loppukäyttäjiä paremmin. Istekki Oy ja Pirha ovat listanneet ja priorisoineet tarvittavat kehityskohteen. Kehityskohteiksi on tunnistettu seuraavat: 1. Loppukäyttäjän omat toiminnot esimerkiksi suosikkisivujen ja työkalujen pikalinkkien valinta sekä uutiskirjeiden tilaaminen, 2. intranetin haun kehittäminen, 3. tapahtumakalenteri, 4. Tays-ohjeinen massasiirto, 5.blogit, 6. Istekin muutos- ja häiriötiedotteen Pirhan ja tytäryhtiöiden introihin sekä 7. pääsynhallinnan muutostyöt.

Istekki Oy on tehnyt tarjouksen Pirha intranetin muutostöistä. Istekki Oy tarjouksen perusteella Pirha intranetin muutostöiden kustannukset ovat arviolta 700 000 euroa. Projektin on suunniteltu toteutettavan 1.5.2023 – 15.1.2024 välisenä aikana.

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Istekki Oy tarjoaa omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Palvelut toteutetaan kilpailutettujen palveluntuottajien avulla omistaja-asiakkaiden ostovoimaa hyödyntäen. Omistajina on tällä hetkellä 7 sairaanhoitopiiriä, 15 kuntaa ja 11 yhtiötä ja kuntayhtymää. Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n välillä on puitesopimus.

Päätös

Päätän, hyväksyä Istekki Oy projektitarjouksen Pirha intranetin muutostöistä hintaan 700 000 euroa.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue