§ 3/2024 Yhdyspintaseminaarin 10.12.2024 valmistelun ja toteutuksen hankinta

Lataa 

3372/2024

Päätöspäivämäärä

6.2.2024

Päätöksen tekijä

Integraatiojohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosääntö 26 §

Sote-​palvelujen toimintasääntö (Sosiaali-​ ja terveysjohtajan päätös 1.2.2024 § 11): Osa II,​ kohta 6.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Yhdyspintapäällikkö Mia Lumio, puh. 040 658 6569, mia.lumio@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen integraatiotoimialueen yhdyspintatyö valmistelee ja toteuttaa yhdessä Kuntaliiton, Hyvilin ja STM:n Kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistyö ja yhdyspinnat –projektin kanssa kansallisen Yhdyspintaseminaarin 10.12.2024. Seminaarin tavoitteena on lisätä ja vahvistaa yhteistä ymmärrystä ja yhteistyötä eri yhdyspintapalveluissa kohtaamalla. Seminaari toteuttaa Pirkanmaan hyvinvointialueen toimeenpano-ohjelman tavoitetta 4.6. Kuntayhteistyö on toimivaa ja luottamukseen perustuvaa, onnistumme yhdyspinnoilla. Kohderyhmänä on hyvinvointialueiden, kuntien ja muiden kumppaneiden yhdyspintapalveluiden asiantuntijat, luottamushenkilö- ja viranhaltijajohto. Seminaarin maksimiosallistujamäärä on 500 henkilöä.
Seminaari toteutetaan Tampereella ja Tampere-talossa niiden vetovoimaisuuden ja saavutettavuuden takia.

Pirkanmaan hyvinvointialueen sekä Kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistyö ja yhdyspinnat -projekti vastaavat valmistelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta erikseen sovittavalla tavalla.
Pirkanmaan hyvinvointialueen osuus rahoitetaan Integraatiotoimialueen yhdyspintatyön kustannuspaikalta 50220.

Integraation toimialue pyysi tarjousta seminaarin toteutuksesta Tampere-talosta (Talo Events Oy). Tarjous täyttää vaatimukset ja on hinnaltaan sekä muilta ehdoiltaan hyväksyttävissä.

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 § 1 mom. 1. ​kohdassa säädetyn kansallisen kynnysarvon. Hankintaan sovelletaan hankintaohjetta.

Sopimus Yhdyspintaseminaarin valmistelusta ja toteutuksen hankinnasta esitetään tehtäväksi kanssa Talo Events Oy:n (3374395-1) kanssa liitteenä olevan tarjouksen (pvm. 28.12.2023) mukaisesti.

Hankinta-​asiakirjojen julkisuutta säätelee laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999). Tarjous tulee julkiseksi asianosaisille hankintapäätöksen tekemisen jälkeen ja yleisesti julkiseksi,​ kun hankintaa koskeva sopimus on tehty. Asiakirjoja säilytetään sähköisessä arkistossa.

Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua hankintapäätöksen tiedoksisaannista sillä edellytyksellä,​ että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

Sopimuksen vastuuhenkilönä toimii yhdyspintapäällikkö. Tällä hetkellä yhdyspintapäällikön tehtävässä toimii Mia Lumio. Tehtävänhoitajan vaihtuessa vastuu sopimuksesta siirtyy kulloisellekin haltijalle. Vastuuhenkilö huolehtii tarvittaessa yhteyshenkilön nimeämisestä sopimukselle.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta 18 000,00 euroa sopimuskauden aikana.

Päätös

Päätän, että sopimus Yhdyspintaseminaarin 10.12.2024 valmistelusta ja toteutuksesta tehdään Talo Events Oy:n (3374395-1) kanssa.

Sopimuksen omistajatahona on integraation toimialue ja vastuuhenkilöksi nimetään yhdyspintapäällikkö.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta 18 000,00 euroa sopimuskauden aikana.

Kustannukset maksetaan kp:lta 50220.

Allekirjoitus

Tuukka Salkoaho, integraatiojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue