§ 47/2024 Kylmiötilojen vuokraaminen Pirkanmaan Voimia Oy:lle Tays keskussairaalasta osoitteessa Kuntokatu 2, 33520 Tampere

Lataa 

340/2024

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II

Tukipalvelut toimintasääntö osa II

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Toimitilapäällikkö Juhapekka Hirvimäki, puh. 040 833 8387, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue on neuvotellut Tays keskussairaalan H-rakennuksen kylmiötilojen vuokrauksesta Pirkanmaan Voimia Oy:lle (Y-tunnus 2938704-2).

Vuokrasopimuksen tekeminen osapuolten välillä perustuu Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Pirkanmaan Voimia Oy:n väliseen Palvelu- ja kumppanuussopimukseen, jossa on sovittu mm. ateriapalvelujen tuottamisesta.

Vuokratun tilan pinta-ala on noin 119,0 m2.

Tilat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, irtisanomisaika on kaksitoista (12) kuukautta molemmin puolin. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana sopimus on irtisanottu. Vuokra-aika ja vuokranmaksuvelvollisuus alkaa 1.1.2024.

Vuokrattujen tilojen kokonaisvuokra sopimushetkellä on yhteensä 2.791,24 euroa kuukaudessa. Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokraan sisältyy tilojen sähkö-, vesi- ja lämmityskustannukset.

Vuokravakuutta ei peritä.

Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Vuokrasopimus tulee voimaan ja sen mukaiset oikeudet ja velvoitteet tulevat osapuolia sitovaksi, vasta sen jälkeen, kun Vuokralaisen ja Vuokranantajan edustajat ovat sen allekirjoittaneet ja Vuokranantajan sopimusta koskeva viranhaltijapäätös on lainvoimainen.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue