§ 12/2024 Pirkanmaan hyvinvointialueen osallistuminen Pirkanmaan edunvalvontaryhmän yhteishankintaan / TKIO-ekosysteemikartoitus v. 2024 

Lataa 

2136/2023

Päätöspäivämäärä

20.3.2024

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 62

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Yhteiskuntasuhdejohtaja Jenni Ruokonen, puh. +358 40 540 5254, jenni.ruokonen@pirha.fi

Pirkanmaan edunvalvontaryhmä toteuttaa TKIO-ekosysteemin kartoituksen vuoden 2024 aikana. Kartoituksen tavoitteena on laatia ajantasainen kuvaus Pirkanmaan alueen TKI-toiminnasta ja -toimijoista ja tämän kautta nostaa Pirkanmaan profiilia Suomen kilpailukyvyn vahvistajana sekä korkean osaamisen, tutkimuksen ja tuotekehityksen kärkimaakuntana. Samalla Pirkanmaan hyvinvointialue uutena organisaationa saadaan asemoitua osaksi maakunnan tutkimus- ja kehitystoimintaa. 

Kartoitukseen tarvittava asiantuntijapalvelu tilataan Pirkanmaan  edunvalvontaryhmän yhteishankintana. Hankintakustannukset jaetaan edunvalvontaryhmän kesken niin, että Pirkanmaan hyvinvointialueen osuus on noin 3 500 euroa kartoituksen lopullisesta toteutustavasta riippuen.

Hankinnan vastuutaho on Tampereen kaupunki, jonka puitesopimuksella palvelutuottajaksi on valikoinut Miltton Oy (tarjous liitteenä).  

 

 

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialue osallistuu edellä kuvasti Pirkanmaan edunvalvontaryhmän yhteishankintaan vuonna 2024.
Pirkanmaan hyvinvointialueen osuus TKI-ekosysteemikartoituksen asiantuntijapalvelusta on noin 3 500 euroa ja kustannukset kohdennetaan kustannuspaikalle 80000, toiminto 5138 (yhteiskuntasuhteet). 

 

Allekirjoitus

Juhani Sand, konsernipalvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue