§ 12/2024 Asiakasmaksusihteeri, Manninen

Lataa 

15241/2023

Päätöspäivämäärä

12.4.2024

Päätöksen tekijä

Talouspalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

 

Strateginen ohjaus ja järjestäminen -tehtäväalueen toimintasääntö osa II, kohta 7.

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku, 7 § ja 8 §.

Esitys

Asiakasmaksusihteeri vastaa asiakkaiden tulo- ja vähennysselvitysten tekemisestä ja asiakasmaksun määräämisestä, laskutukseen liittyvistä tehtävistä sekä asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse.

Kelpoisuusvaatimuksena asiakasmaksusihteerin virkaan on soveltuva ammatillinen tutkinto. Tehtävään eduksi katsotaan käytännön työkokemus vastaavanlaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä, monipuolinen tietojärjestelmäosaaminen (erityisesti potilastietojärjestelmät ja laskutusjärjestelmät) ja sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen sekä hallintolain tuntemus. Tehtävässä arvostetaan kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, erinomaisia vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Asiakasmaksusihteerin (2 kpl) virka on julistettu haettavaksi Pirha.fi, Kuntarekry.fi ja Työmarkkinatorissa 14.2.2024 -28.2.2024.

Tehtävää haki määräajassa 101 hakijaa, joista kelpoisia hakijoita oli 97. Haastatteluun kutsuttiin 10 henkilöä. 

Kun otetaan huomioon koulutukseen ja kokemukseen liittyvien asioiden lisäksi haastattelussa saatu vaikutelma, Anneli Manninen on tehtävään soveltuvin. Ensimmäiselle varasijalle asetetaan Sanna Virtanen ja toiselle varasijalle Satu Hiltunen.

Henkilö on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. 
 

Päätös

Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittanut, lääketeknikko Anneli Manninen otetaan asiakasmaksusihteerin virkaan kuuden (6) kuukauden koeajalla 13.5.2024 alkaen.

Ensimmäiselle varasijalle valitaan Sanna Virtanen ja toiselle varasijalle Satu Hiltunen.

Viranhoitopaikka palvelussuhteen alussa: Asiakaslaskutus

Valinta on ehdollinen. Valitun tulee 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan toimittaa hyväksyttävä lausunto terveydentilan tarkastuksesta uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Allekirjoitus

Mikko Hannola, talouspalvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue