§ 25/2024 Pölyvahti Oy hyväksymisen peruuttaminen Pirkanmaan hyvinvointialueen omaishoidontuen vapaan yli 65 v. palvelusetelituottajaksi.

Lataa 

2085/2024

Päätöspäivämäärä

17.4.2024

Päätöksen tekijä

Ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjajohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on päättänyt 19.12.2022 (§ 331), että palvelulinjajohtajat ja hankintajohtaja voivat hyväksyä/hylätä palvelusetelituottajat palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen ehtojen ja tuottajan hakemuksen perusteella. 

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot

palvelusihteeri Anita Stengård-Ingreus, 0405478577, anita.stengard-ingreus@pirha.fi

Omaishoidon tuen vapaan palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen ehtojen ja kriteerien puuttuminen. Palveluntuottajalla ei ole tarvittavaa sääntökirjassa vaadittavaa koulutusta. Palveluntuottajalle tästä on ilmoitettu kirjallisesti 25.3.2024.

Pölyvahti Oy (2871473-4) on toiminut palvelusetelituottajana ja sitoutunut kyseisen palvelusetelin sääntökirjan ehtoihin ja määräyksiin. Ehdotetaan, että palveluntuottaja Pölyvahti Oy:n hyväksyminen peruutetaan palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen kriteerien puuttumisen vuoksi.

Pirkanmaan hyvinvointialueella on velvollisuus peruuttaa palveluntuottajan hyväksyminen ja poistaa palveluntuottaja luettelosta, mikäli hyväksymiselle asetetut edellytykset eivät enää täyty tai palveluntuottaja pyytää hyväksymisen peruuttamista. 

Päätös

Päätän, että peruutus hyväksytään esityksen mukaisesti Pirkanmaan hyvinvointialueen omaishoidontuen vapaan, yli 65 v. palvelusetelituottajana.

Palvelusetelituottajan hyväksymisen peruutus astuu voimaan 17.4.2024 alkaen. 

Allekirjoitus

Päivi Tryyki, Palvelulinjajohtaja, Pirkanmaan hyvinvointialue 

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue