§ 29/2024 Lähisairaalat -toimialueen sairaanhoitajan nimikkeen muuttaminen apulaisosastonhoitajan nimikkeeksi

Lataa 

2227/2024

Päätöspäivämäärä

22.4.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosääntö 37 §

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Toimialuejohtaja Sanna Mäki, puh. 041 731 1007, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Lähisairaalat -toimialueen Valkeakosken kampussairaalan ajanvarauspoliklinikat tuottavat palveluita eri toimialueille. Eri erikoispoleja dialyysin ja lääkehoitopoliklinikan lisäksi on viisi. Avohoitotoiminnan esihenkilöille kuuluu myös Valkeakosken sairaalapalveluiden osastonsihteeriresurssien hallinnointi. Hoitohenkilöstöä avohoitotoiminnassa on yhteensä 42.

Valkeakosken kampussairaalan em. poliklinikkatoiminnassa ei ole ollut osastonhoitajan työparina apulaisosastonhoitajaa, vaan tehtäviä on hoitanut sairaanhoitaja omasta sairaanhoitajan tehtävästä vapautettuna 25.10.2021 lähtien.

Hoitotyön esihenkilön tehtävän laajuus huomioiden apulaisosastonhoitajan työpanos on tarpeellinen/pysyvä.

Lähisairaalat -toimialueen toimialuejohtaja Sanna Mäki esittää, että sairaanhoitajan nimike (kp 27181) muutetaan asianosaisen suostumuksen mukaisesti tehtäviä vastaavaksi apulaisosastonhoitajan nimikkeeksi 1.4.2024 alkaen. Hänellä on tehtävään soveltuva esihenkilökoulutus.

Nimikemuutoksella ei ole kustannusvaikutuksia.

Päätös

Päätän, että sairaanhoitajan nimike (kp 27181) muutetaan asianosaisen suostumuksen mukaisesti tehtäviä vastaavaksi apulaisosastonhoitajan nimikkeeksi 1.4.2024 alkaen.

Allekirjoitus

Taina Niiranen, henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue