§ 3/2024 Vammaispalvelujen sosiaalityöntekijän sijaisuus, Kingelin Sari

Lataa 

9961/2024

Päätöspäivämäärä

18.4.2024

Päätöksen tekijä

Palvelupäällikkö, vammaissosiaalityö, pohjoinen alue 1

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 45
Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 § ja 8 §
Ohjekirjeet ja toimintaohjeet 

Esitys

Sosiiaalityöntekijän tehtävänä on vastata palvelutarpeiden arvioinneista ja palvelusuunnitelmista sekä tehdä päätökset vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista. Lisäksi tehtävään sisältyy verkosto- ja viranomaisyhteistyötä sekä kotikäyntityötä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien puuttuessa voidaan palkata enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevan henkilön, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. 

Eduksi katsotaan kokemus vammaissosiaalityöstä ja sosiaalityöntekijän tehtävistä sekä Effica-asiakastietojärjestelmän tuntemus.

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus on 26.3.2024 julistettu haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivuilla osoitteessa www.pirha.fi ja ilmoituskanavissa Kuntarekry.fi sekä Te-palvelut; hakuavain Pirha-01–1133–24.  Hakuaika oli 26.3. - 9.4.2024.

Viransijaisuutta haki määräajassa viisi henkilöä, joista yksi täytti tehtävän kelpoisuusvaatimukset  ja yksi oli sijaiskelpoinen. Kelpoinen hakija veti hakemuksensa pois ennen haastattelujen sopimista. Haastatteluja ei järjestetty, koska ainoa palkattavissa oleva hakija on haastateltu aikaisempien hakujen yhteydessä ja hän työskentelee parhaillaankin sijaisena vammaissosiaalityössä rekrytoinnin ajan.

Sosiaalityöntekijän viransijaisuuteen valitaan YTK sosiaalityön maisteriopiskelija Sari Kingelin. 

 

 

Päätös

Vammaisssosiaalityön vastuualueen sosiaalityöntekijän (virkanumero 48390-0311) viransijaisuuteen ajalla 22.4.2024 - 22.2.2025 valitaan YTK sosiaalityön maisteriopiskelija Sari Kingelin viiden kuukauden koeajalla.

 

Allekirjoitus

Leena Kyröjoki, palvelupäällikkö, vammaissosiaalityön vastuualue

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue