§ 34/2024 Ylihoitaja, mielialahäiriöiden vastuualue - Mika Virtanen

Lataa 

9595/2024

Päätöspäivämäärä

19.4.2024

Päätöksen tekijä

Toimialuejohtaja, psykiatria

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 45
Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §
Ohjekirjeet ja toimintaohjeet 

Esitys

Ylihoitajana johdat ja kehität tutkimustietoon pohjautuen vastuualueen hoitotyötä yhdessä vastuualuejohtajan kanssa. Vastaat hoitotyön laadusta sekä hoitohenkilöstön osalta henkilöstöhallinnosta, resurssien oikeasta kohdentamisesta ja osaamisen johtamisesta.

Ylihoitajan viran kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa suoritettu korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattitutkinto.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä ja psykiatrisen hoitotyön johtamisesta.

Ylihoitajan virka on julistettu haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivuilla osoitteessa www.pirha.fi, hakuavain Pirha-01-818-24. Hakuaika oli 1.3. - 15.3.2024

Virkaa haki määräajassa 13 henkilöä. Hakijoista yhdeksän täytti kelpoisuusvaatimukset. Toimialuejohtaja ja henkilöstöpäällikkö haastattelivat viisi hakijaa. Ylihoitajan virkaan valitaan Mika Virtanen.

Valintapäätös perustuu kokonaisarviointiin,​ jossa on huomioitu henkilöhaastattelu,​ työkokemus sekä henkilön suorittamat koulutukset ja tutkinnot. Mika Virtanen omaa hakijoista parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseksi koulutuksensa, laajan työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksien osalta

Varasijalle valitaan Nina Vikström.

Päätös

Mielialahäiriöiden vastuualueen ylihoitajan virkaan valitaan 13.5.2024 alkaen terveystieteiden maisteri, filosofian tohtori Mika Virtanen.

Valinta on ehdollinen. Virkaan valitun tulee kohtuullisessa ajassa valintapäätöksen saatuaan esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan,​ kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Valintapäätös raukeaa,​ mikäli virkaan valittu ei täytä yllä esitettyjä ehtoja.

Allekirjoitus

Hanna-Mari Alanen, toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue