§ 34/2024 Kolmen toimialueen (Syökirvat, Akuutti ja TuNA) toimintayksiköissä toimivan sissipoolin nimikemuutos sairaanhoitajasta apulaisosastonhoitajaksi

Lataa 

29271/2023

Päätöspäivämäärä

24.4.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosääntö 37 §

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Ylihoitaja Eeva Harju, puh. 044 472 2650, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Kolmen toimialueen (Syökirvat, Akuutti ja TuNA) toimintayksiköissä (18) toimivassa sissipoolissa sairaanhoitajan toimen nimikkeen muuttaminen apulaisosastonhoitajan nimikkeeksi 1.5.2024 alkaen. Nyt kun Syökirvat, TuNA ja Akuutti -toimialueiden sissipooli on toimintana vakiintunut ja laajentunut lyhyessä ajassa kolmelle toimialueelle, tarvitaan toiminnan turvaamiseksi sissipoolin osastonhoitajan työpariksi apulaisosastonhoitaja samalla tavoin kuin muissakin toimintayksiköissä. Muutettavassa sairaanhoitajan toimessa oleva sairaanhoitaja, on tehnyt käytännössä apulaisosastonhoitajan työtehtäviä kesästä 2023 alkaen sijaistaen osastonhoitajan vuosilomia ja poissaoloja.

Palkkavaikutusta muutoksesta aiheutuu lisääntyvästi 87,07 euroa kuukaudessa ja kustannuspaikka on 22002.

Esitän Syökirvat, Akuutti ja TuNa toimintayksiköissä toimivan sissipoolin asianosaisen  sairaanhoitajan tehtävänimikkeen muuttamista apulaisosastonhoitajaksi 1.5.2024 alkaen. 

 

 

Päätös

Päätän, että Syökirvat, Akuutti ja TuNa toimintayksiköissä toimivan sissipoolin asianosaisen sairaanhoitajan tehtävänimike muutetaan apulaisosastonhoitajaksi 1.5.2024 alkaen esityksen mukaisesti. 

Allekirjoitus

Taina Niiranen, henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue