§ 36/2024 Nimikemuutos Kuvantamiskeskus, verisuonitoimenpiteet ja apteekkipalvelut toimialueen Kuvantamisen vastuualueella röntgenhoitajasta apulaisosastonhoitajaksi (tietokonetomografiaprosessi)

Lataa 

6119/2024

Päätöspäivämäärä

24.4.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosääntö 37 §

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot:

Erika Kuopio, palvelupäällikkö puh. 050 370 8095. 

Esitän tietokonetomografiaprosessin määräaikaisen apulaisosastonhoitajan toimen vakinaistamista 1.10.2024 alkaen nimikemuutoksella röntgenhoitajasta apulaisosastonhoitajaksi. Palkkarahat on budjetoitu.

Tietokonetomografiaprosessin alueellisen määräaikaisen apulaisosastonhoitajan toimen vakinaistaminen nimikemuutoksella röntgenhoitajasta apulaisosastonhoitajaksi. Tehtävää on määräaikaisesti hoitanut röntgenhoitaja vapautettuna omasta toimestaan 1.1.2022 lähtien.  Tarve apulaisosastonhoitajalle tietokonetomografiaprosessissa on vakiintunut. Tehtäviin kuuluvat apulaisosastonhoitajan tehtävät keskussairaalan, Hatanpään ja Valkeakosken kuvantamisen vastuualueilla. Tehtäviin kuuluvat mm työvuorosuunnittelu ja -toteuma, päivittäisjohtaminen, osastonhoitajan työparina toimiminen ja muut erikseen määriteltävät tehtävät.

Henkilöstöpäällikkö Jenni Räsänen puoltaa esitystä.

 

Päätös

Päätän, että tietokonetomografiaprosessin määräaikaisen apulaisosastonhoitajan toimi vakinaistetaan 1.10.2024 alkaen nimikemuutoksella röntgenhoitajasta apulaisosastonhoitajaksi. 

Allekirjoitus

Taina Niiranen, henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue