§ 20/2024 Palvelupäällikkö, Kuvantamiskeskus, verisuonitoimenpiteet ja apteekkipalvelut

Lataa 

8209/2024

Päätöspäivämäärä

27.3.2024

Päätöksen tekijä

Toimialuejohtaja, kuvantamiskeskus, verisuonitoimenpiteet ja apteekkipalvelut

Päätöksen perustelut

HS 45§

Esitys

Kuvantamiskeskus, verisuonitoimenpiteet ja apteekkipalvelut -toimialueella on vapautunut palvelupäällikön virka (73500-0009) 1.1.2024 alkaen.

Palvelupäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää vastuualueensa hoitotyötä ja toimintaa yhteistyössä vastuualueen muun johdon kanssa.

Palvelupäällikön kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja ylempi korkeakoulututkinto. Edellytyksenä on vankka kokemus johtamis- ja esihenkilötehtävistä. Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Eduksi katsotaan kokemus röntgenhoitajan työstä sekä muutosjohtamisesta.

Palvelupäällikön virka julistettiin haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivuilla osoitteessa www.pirha.fi, Kuntarekry.fi -sivustolla sekä Työmarkkinatorilla (hakuavain 01-257-24) 19.2.2024. Hakuaika oli 19.2.- 4.3.2024. 

Virkaa haki määräajassa kahdeksantoista (18) henkilöä. Hakijoista viisitoista (15) täytti kelpoisuusvaatimukset. Kelpoisuusvaatimukset täyttävistä hakijoista haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä. Haastattelijoina toimivat toimialuejohtaja, verisuonikeskuksen vastuualuejohtaja sekä HR-asiantuntija.

 

 

 

Päätös

Kuvantamiskeskus, verisuonitoimenpiteet ja apteekkipalvelut-toimialueen palvelupäällikön virkaan valitaan kokonaisarvioinnin perusteella 1.6.2024 alkaen Röntgenhoitaja yamk Erika Kuopio. 

Erika Kuopiolla on palvelupäällikön tehtävään tarvittava koulutus sekä edellytetty työkokemus. Hänellä todettiin haastattelussa olevan myös tehtävään soveltuvat henkilökohtaiset ominaisuudet, jotka tukevat viran menestyksekästä hoitamista. Erika Kuopio katsottiin kokonaisarvioinnin perusteella soveltuvimmaksi palvelupäällikön vakituiseen virkaan.

Päätän, että valituksi tulleen osalta ei toteuteta koeaikaa jo toteutuneen pitkäaikaisen palvelussuhteen vuoksi. 

Valinta on ehdollinen. Virkaan valitun tulee kohtuullisessa ajassa valintapäätöksen saatuaan esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan,​ kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Valintapäätös raukeaa,​ mikäli virkaan valittu ei täytä yllä esitettyjä ehtoja.

 

Allekirjoitus

Marja Iso-Mustajärvi, toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue