§ 57/2024 Varavoimakoneikkojen huolto- ja ylläpitotyöt -jatkaminen määräajaksi 26.5.-30.9.2024 (Suorahankinta)

Lataa 

293/2020

Päätöspäivämäärä

5.4.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosäännön (62§) ja Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö Osa II mukaan kiinteistöjohtaja päättää hankintasopimuksen hyväksymisestä.

Oikeus tilauksen tekemiseen palvelusopimuksen perusteella määräytyy hallinto- ja toimintasääntöjen sekä hankinta- ja sopimushallintaohjeiden mukaisesti.

 

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot

Hankinta-asiantuntija Marjo Laine, p. 040 671 5743, marjo.laine@tuomi.fi

Hankinnan kuvaus

Pirkanmaan hyvinvointialue jatkaa lisähankinnalla entisin hinnoin ja ehdoin määräajaksi sopimusta: Pirkanmaan sairaanhoitopiirin puitesopimus Varavoimakoneikkojen huolto- ja ylläpitotyöt (hankintapäätös TOTI,​ Varavoimakoneikkojen huolto-​ ja yllä​pitotyö​t 2019/2020) suorahankinnalla. Hankinnan arvo alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankinnasta ei julkaista HILMA-ilmoitusta.

Hankinnan kohteena ovat varavoimakoneikkojen huolto- ja korjauspalvelut Pirkanmaan hyvinvointialueen Kiinteistönhallinta ja toimitilapalvelut vastuualueen mukaisiin kiinteistöihin, jotka ovat Pirkanmaan hyvinvointialueen muodostumisen myötä voineet muuttua alkuperäisellä sopimuksella ilmoitetuista kohteista.

Hankintasopimuksen kilpailuttaminen on työn alla. Kilpailuttamisen viivästyminen johtuu sopimuksen vastuuhenkilön vaihtumisesta, mistä syystä hankinnan valmisteluun käytettävissä oleva aika ei ole riittävä ennen nykyisen sopimuskauden päättymistä.

Lisähankinnan määräaikainen sopimuskausi on 26.05.–30.09.2024.

Kyseessä on kansallisen ​kynnysarvon alittava lisähankinta määräajaksi. Hankinnan arvonlisäveroton arvo lisähankinnan ajalta on sitoumuksetta noin 30 000 euroa.

Hankintasopimukseen tehdään lisämaininta sopimuskauden jatkamisesta määräajaksi entisin ehdoin ja hinnoin.

Asiakirjojen julkisuus

Hankinta-asiakirjojen julkisuutta säätelee laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999). Päätösesitys perusteluineen tulee julkiseksi päätöksenteon jälkeen. Asiakirjoja säilytetään Pirkanmaan hyvinvointialueen sähköisessä arkistossa. Asiakirjapyynnöt tulee osoittaa osoitteeseen kirjaamo@pirha.fi. 

Sopimuksen omistaja ja vastuuhenkilö

Sopimuksen omistaa Pirkanmaan hyvinvointialueen Kiinteistöhallinta ja toimitilapalvelujen Ylläpitopalvelut ja vastuuhenkilönä toimii ylläpitopäällikkö Jarno Virolainen. Vakanssinhoitajan vaihtuessa vastuu sopimuksesta siirtyy kulloisellekin haltijalle. Vastuuhenkilö huolehtii yhteyshenkilön nimeämisestä sopimukselle.

Päätös

Sopimuksen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin puitesopimus Varavoimakoneikkojen huolto- ja ylläpitotyöt– jatkaminen määräajaksi tehdään Gen Tech Oy:n (Y-​ tunnus 2773842-​7) kanssa.

Sopimuskausi on 26.5.2024 – 30.9.2024.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta noin 30 000 euroa.

Sopimuksen vastuuhenkilöksi nimetään ylläpitopäällikkö Jarno Virolainen.

Sopimus hankinnasta syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.

 

Allekirjoitus

Petri Laurikka, kiinteistöjohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue