§ 99/2024 Akaa, Sirkesalontie 3, Akaan kaupunki, hr- työtilat, Vuokrasopimus 

Lataa 

15482/2024

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialueen hallintosääntö 61 § 2 mom. 1. kohta

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö osa II Hallintosäännön 61 §:n mukaisen toimivallan delegointi / Vuokrasopimuksista päättää kiinteistöjohtaja konserni- ja toimitilajaoston tarvittaessa hyväksymien linjausten mukaisesti.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Toimitilainsinööri Timo Laine, puh. 044 4739946, timo.t.laine@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen HR-kumppanuuspalveluiden henkilöstösihteeri on työskennellyt Akaan kaupungin HR-toimintojen yhteydessä yhteisissä toimitiloissa. Tilankäytöstä on maksettu vuokraa, mutta varsinaista vuokrasopimusta ei ole tehty, koska kyse on ollut yksittäisestä työpisteestä ja tilanteen jatkuminen on ollut epävarmaa. Muun muassa tietoturvasyistä myös muita tilaratkaisuja on selvitetty. Työntekijä ja esihenkilö ovat kuitenkin toivoneet työpisteen säilyvän nykytiloissa. Esihenkilö on hankkinut Pirkanmaan hyvinvointialueen tietosuojasta vastaavilta lausunnon ja ohjeistuksen, jonka perusteella toimintaa voidaan nykytiloissa jatkaa. Koska tilaratkaisuun ei toistaiseksi ole tulossa muutoksia, on tilavuokrasta syytä tehdä kirjallinen sopimus Akaan kaupungin ja hyvinvointialueen välille.

Vuokrattavien tilojen pinta-alaa ei ole erikseen laskettu tai määritetty, tilavuokra perustuu vuokranantajan toimittaman aineiston perusteella suhteelliseen osuuteen ylläpidosta ja käyttökorvauksista.

Tilat vuokrataan määräaikaisesti ajalle 1.1.2024 - 31.12.2025.

Huoneiston vuokra on sopimuksen vuonna 2024 on 193,75 € /kk + kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksin muutoksia vastaavasti vuosittain 1.1.

Vuokravakuutta ei peritä.

Muutoin vuokrasuhteessa noudatetaan liitteenä olevan vuokrasopimuksen ehtoja.

Vuokrasopimus sitoo vuokranantajaa heti, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokralaista vasta sitten, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vuokrausta koskeva viranhaltijapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen.

Allekirjoitus

Ari Kulmala, kiinteistöjohtajan varahenkilö

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue