§ 7/2024 Yhteistyösopimuksen hyväksyminen, Pirkanmaan Muistiyhdistys ry 2025-2027

Lataa 

22546/2023

Päätöspäivämäärä

31.5.2024

Päätöksen tekijä

Toimialuejohtaja, ikäihmisten ja vammaisten yhteiset palvelut

Päätöksen perustelut

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtäväalueen toimintasääntö (16.4.2024 § 45), luku 5.2

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Palvelujohtaja Milja Koljonen, puh. 044 422 2252, etunimi.sukunimi@pirha.fi 

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry (Y-tunnus 1039303-9) hakee Sukupolvesta toiseen -hankkeelle STEA:n hankeavustusta vuosille 2025-2027.

Sukupolvesta toiseen -hankkeen tehtävänä on:

  • kehittää toimintamalleja, joissa eri sukupolvet, kotona asuvat muistisairaat ja yläasteiden oppilaat voivat kohdata toisiaan
  • arvioida ja analysoida toiminnan vaikutuksia mm. asiakaspalautteiden avulla
  • luoda uudenlaisia yhteistyömuotoja ja -malleja julkisen sektorin sekä nuorisotyötä tekevien yhdistysten ja Muistiyhdistyksen välille

Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ja vammaisten yhteisten palveluiden ennaltaehkäisevien palveluiden vastuualue  toimii Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n yhteistyökumppanina, ja sen tehtävänä on:

  •  mahdollistaa hyvinvointialueen muistityötä tekevien henkilöiden osallistuminen yhteistyön ja toiminnan suunnitteluun yhdessä hankkeen työntekijöiden kanssa
  • tiedottaa ja ohjata muistisairaita hankkeen toimintaan
  • tarjota omaa asiantuntemusta hankkeen toiminnan kehittämiseen ja arviointiin (mm. ohjausryhmätyöskentely)

Sopimuksen omistaja ja vastuuhenkilö
Sopimuksen omistaa Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ja vammaisten palvelulinjan yhteisten palveluiden toimialue ja vastuuhenkilönä toimii toimialuejohtaja Tuula Jutila. Vakanssinhoitajan vaihtuessa vastuu sopimuksesta siirtyy kulloisellekin haltijalle. Sopimuksen yhteyshenkilönä toimii ennaltaehkäisevien palveluiden ja neuvonnan vastuualuejohtaja Milja Koljonen.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ja vammaisten yhteisten palveluiden toimialueen ennaltaehkäisevien palveluiden vastuualue tekee yhteistyösopimuksen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n (Y-tunnus 1039303-9) kanssa. 

Sopimuksen vastuuhenkilönä toimii toimialuejohtaja Tuula Jutila.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo hyvinvointialuetta, kun sitä koskeva päätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu sekä Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n myönteisen STEA-avustuspäätöksen varmistutta. Sopimus koskee vuosia 2025-2027. Jos STEA-avustuspäätös on kielteinen, sopimus purkautuu ilman erillistä irtisanomista.

Allekirjoitus

Tuula Jutila, toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue