§ 13/2024 Perhetyönohjaajan virkaan valinta

Lataa 

862/2024

Päätöspäivämäärä

23.5.2024

Päätöksen tekijä

Vastuualuejohtaja, lapsiperheiden sosiaali- ja perhetyön vastuualue

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö 45 § 
Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 § ja 8 §
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §
Ohjekirjeet ja toimintaohjeet 

Esitys

Perhetyönohjaajan tehtävänä on vastata lähiesihenkilön tehtävistä lapsiperheiden kotipalvelussa Pirkanmaan hyvinvointialueella

Perhetyönohjaajan viran kelpoisuusvaatimuksena on Sosionomi (AMK)

Eduksi katsotaan tuntemus lapsiperheiden kotipalvelusta sekä esihenkilötyön kokemus.

Perhetyönohjaajan virka on julistettu haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivuilla osoitteessa www.pirha.fi ja Kuntarekryssä (Pirha-01-607-24). Hakuaika oli 20.02. – 05.03.2024.

 

Virkaa haki määräajassa 41 henkilöä. Yksi hakija peruutti hakemuksensa. Hakijoista 34 täytti kelpoisuusvaatimukset. Palvelupäällikkö Tanja Jokela-Penttinen ja vastuualuejohtaja Terhi Huttunen haastattelivat neljä hakijaa.

Perhetyönohjaajan virkaan valitaan sosionomi Mirja Pirttimaa. Valintapäätös perustuu kokonaisarviointiin,​ jossa on huomioitu henkilöhaastattelu,​ työkokemus sekä henkilön suorittamat koulutukset ja tutkinnot. Yllä mainittu henkilö on taidoiltaan ja kyvyiltään ansioitunein ja soveltuvin hakija täytettävään virkaan.

Päätös

Lapsiperheiden sosiaali- ja perhetyön vastuualueen perhetyönohjaajan virkaan valitaan 01.06.2024 alkaen sosionomi Mirja Pirttimaa. Koska valittu henkilö on toiminut vastaavanlaisessa virassa, ei häneen sovelleta koeaikaa.

Valinta on ehdollinen. Virkaan valitun tulee kohtuullisessa ajassa valintapäätöksen saatuaan esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan,​ kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta.

Valintapäätös raukeaa,​ mikäli virkaan valittu ei täytä yllä esitettyjä ehtoja.

Allekirjoitus

Terhi Huttunen, vastuualuejohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue