§ 34/2024 Palveluneuvojan viran täyttäminen

Lataa 

15551/2024

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Vastuualuejohtaja, työikäisten sosiaalityön vastuualue

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 45 
Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 § ja 8 §

Esitys

Palveluneuvojan tehtävänä on täydentävän toimeentulotuen hakemusten käsittely ja päätöksenteko, ehkäisevän toimeentulotuen hakemusten käsittely ja päätösten valmistelu sosiaalityöntekijöille, kirjaukset asiakastietojärjestelmään sekä toimeentulotuen neuvonta ja ohjaus.

Palveluneuvojan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä aikaisempi työkokemus toimeentulotuen käsittelystä. Lisäksi edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan toimeentulotuen ja muiden sosiaalietuuksien tuntemus ja kokemus asiakaspalvelutyöstä sekä muu kielitaito.

Palveluneuvojan virka on julistettu haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet- sivuilla osoitteessa www.pirha.fi ja Kuntarekry.fi sekä Työmarkkinatori, hakuavain Pirha-01-1901-24). Hakuaika oli 27.5-10.6.2024.

Virkaa haki määräajassa 129 henkilöä. Hakijoista 118 täytti kelpoisuusvaatimukset. Yksi haastatteluun kutsutuista perui tulonsa. Johtavat sosiaalityöntekijät haastattelivat neljää (4) hakijaa.

Hakijoista kuntoutuksen ohjaaja (amk) Hanni Marjaana Oino oli soveltuvin.

Valintapäätös perustuu kokonaisarviointiin, jossa on huomioitu henkilöhaastattelu,​ ​työkokemus sekä henkilön suorittamat koulutukset. Yllä mainittu henkilö on taidoiltaan ja kyvyiltään ansioitunein ja soveltuvin hakija täytettävään virkaan.

Päätös

Työikäisten sosiaalityön vastuualueen palveluneuvojan virkaan, virkanumero 72864-0001, valitaan 2.9.2024 alkaen kuntoutuksen ohjaaja (amk) Hanni Marjaana Oino kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Valinta on ehdollinen. Virkaan valitun tulee kohtuullisessa ajassa valintapäätöksen saatuaan esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan,​ kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta.

Valintapäätös raukeaa,​mikäli virkaan valittu ei täytä yllä esitettyjä ehtoja.

Allekirjoitus

Mari Selin-Kivenvuori, palvelupäällikkö

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue