§ 59/2024 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen

Lataa 

14605/2024

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Palvelupäällikkö, työikäisten sosiaalityö ja ohjaus

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö §45 
Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 § ja 8 §
 

Esitys

Jälkihuollon sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelulain perusteella jälkihuoltoon oikeutettujen täysi-ikäisten nuorten tukemisesta ja palvelujen järjestämisestä yhdessä nuoren ja hänen verkostonsa kanssa.

Sosiaalityöntekijän viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laillistettu sosiaalityöntekijä).

Sosiaalityöntekijän tehtävässä edellytetään valitulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus sosiaalityön eri sektoreilta, erityisesti lastensuojelun jälkihuollosta tai nuorten aikuisten kanssa työskentelystä sekä sujuvat digitaidot. Tehtävässä odotetaan tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Sosiaalityöntekijän virka, virkanumero 48390-0383, on julistettu haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivuilla osoitteessa www.pirha.fi ja KuntaRekryssä sekä TE-palveluissa, Hakuavain Pirha-01-1252-24. Hakuaika oli 30.4.2024 -14.5.2024.

Virkaa haki määräajassa 11 hakijaa. Hakijoista seitsemän (7) täytti kelpoisuusvaatimukset. Johtavat sosiaalityöntekijät haastattelivat neljä (4) hakijaa.  

Johtava sosiaalityöntekijä esittää, että sosiaalityöntekijän virkaan valitaan 7.8.2024 alkaen sosiaalityöntekijä Emmi-Annina Hellsten kuuden (6) kuukauden koeajalla. 

Valintapäätös perustuu kokonaisarviointiin,​ jossa on huomioitu henkilöhaastattelu,​ työkokemus sekä henkilön suorittamat koulutukset ja tutkinnot. Valittu henkilö on taidoiltaan ja kyvyiltään ansioitunein ja soveltuvin hakija täytettävään virkaan. 

Päätös

Työikäisten sosiaalityön vastuualueen jälkihuollon sosiaalityöntekijän virkaan, virkanumero 48390-0383, valitaan 7.8.2024 alkaen sosiaalityöntekijä Emmi-Annina Hellsten kuuden (6) kuukauden koeajalla. 

Valinta on ehdollinen. Virkaan valitun tulee kohtuullisessa ajassa valintapäätöksen saatuaan esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan,​ kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta.

Valintapäätös raukeaa,​ mikäli virkaan valittu ei täytä yllä esitettyjä ehtoja.

Allekirjoitus

Mari Selin-Kivenvuori, palvelupäällikkö

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue