§ 1/2024 Johtavan sosiaalityöntekijän virka, Isonokari-Mannelin Marika

Lataa 

20645/2024

Päätöspäivämäärä

21.8.2024

Päätöksen tekijä

Palvelupäällikkö, vammaissosiaalityö, läntinen alue

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 45
Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 § ja 8 §
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §
Ohjekirjeet ja toimintaohjeet 

Esitys

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata lasten ja nuorten palveluiden tiimin asiakastyön johtamisesta vammaissosiaalityössä, toimia työntekijöiden tukena ja tarvittaessa työparina haasteellisissa työtilanteissa sekä vastaat tiimipalavereista ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä sekä tehdä asiakaskohtaisia linjauksia yhdessä palvelupäällikön kanssa ja olla mukana linjaamassa asiakastyötä myös koko vammaissosiaalityön laajuisesti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä.

Eduksi katsotaan kokemus muusta soveltuvasta sosiaalityöstä ja asiakastyön johtamisen tehtävistä, kyky hallita ja koordinoida laajoja kokonaisuuksia ja toimeenpanna uudistuksia, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä esiintymisvalmiudet. 

Johtavan sosiaalityöntekijän virka on julistettu haettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivuilla osoitteessa www.pirha.fi sekä Kuntarekry.fi-palvelussa hakuavain Pirha-01-2830-24. Hakuaika oli 29.7.-14.8.2024.

Virkaa haki määräajassa kaksi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilöä. 

Johtavan sosiaalityöntekijän virkaan valitaan YTM Marika Isonokari-Mannelin. Valintapäätös perustuu kokonaisarviointiin,​ jossa on huomioitu henkilöhaastattelu,​ työkokemus sekä henkilön suorittamat koulutukset ja tutkinnot. Marika Isonokari Mannelinilla on johtavan sosiaalityöntekijän virkaan tarvittava koulutus, riittävä työkokemus sekä tehtävään soveltuvat henkilökohtaiset ominaisuudet. Hakija Marika Isonokari-Mannelin katsotaan kokonaisarvioinnin perusteella soveltuvimmaksi johtavan sosiaalityöntekijän vakinaiseen tehtävään.

Päätös

Vammaissosiaalityön vastuualueen johtavan sosiaalityöntekijän virkaan (virkanumero 14423-0046 ) valitaan 1.10.2024 alkaen YTM Marika Isonokari-Mannelin kuuden kuukauden koeajalla. 

Valinta on ehdollinen. Virkaan valitun tulee kohtuullisessa ajassa valintapäätöksen saatuaan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta. Isonokari-Mannelin siirtyy virkaan vakituisesta sosiaalityöntekijän virasta, joten terveystodistusta ei tarvitse esittää.

Valintapäätös raukeaa,​ mikäli virkaan valittu ei täytä yllä esitettyjä ehtoja.

Allekirjoitus

Eeva Muurinen, palvelupäällikkö, vammaissosiaalityön vastuualue

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue