§ 8/2023 I80333 PN rak 70-72 ulkoilupihamuut.

Lataa 

7931/2023

Päätöspäivämäärä

27.3.2023

Päätöksen tekijä

Tilahallintajohtaja

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 62

Hyvinvointialueen hallinnon toimintasääntö Osa II

Esitys

Pitkänimi ulkoilupihojen suunnittelu ja aitojen korotus rakennukset 70–72

Rakennusten käyttöönoton jälkeen on selvinnyt, että aidat eivät ole riittävän korkeita ja valittu aitamalli mahdollistaa sitä pitkin kiipeämisen. AVI on ottanut asian esiin 2020 turvallisuusriskinä. Yhdessä käyttäjien kanssa on päädytty esitykseen, jossa aidan lankamalli valitaan siten, että se ei mahdollista kiipeilyä ja aitaa on korotettava nykyisestä noin 2,5 metristä 4 metriin.

Hanke sisältää vanha aidan purun perustuksineen, uuden aidan perustusten ja aidan portteineen asennettuna, pihalle suunnitellut välineet asennettuna sekä keinonurmen asennettuna. Ympäröivä alue maisemoidaan työmaa-alueen ulkopuolella.

Hanke suunnitellaan ja toteutetaan puitesopimuskumppaneilla.

Hankkeen projektipäälliköksi nimetään rakennusinsinööri Timo Turunen. Projektipäällikkö on oikeutettu päättämään yksittäisistä tilauksista hankkeen kokonaisbudjetin puitteissa.

Alustavan arvion mukainen hankkeen kustannusennuste on noin 60.000 € (alv 0 %) rakennuksen 70 lännen puoleisen päädyn osalta.

Hanke rahoitetaan PHI006 Hankkeet, Pitkäniemi vuodelle 2023 varatusta määrärahasta.

Hankkeen kustannukset kirjataan hanketunnukselle I80333 PN rak 70-72 ulkoilupihamuut.

Projektipäällikkö toimii suunnittelun aikana hankkeen turvallisuuskoordinaattorina huolehtien rakennuttajan lakisääteisistä turvallisuusvelvoitteista. Toteutuksen aikainen turvallisuuskoordinaattori nimetään erikseen ennen toteutusta.

Päätös

Päätän esityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Ari Kulmala, tilahallintajohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue