§ 7/2023 Tampereen kauppakamarin jäsenmaksu

Lataa 

7373/2023

Päätöspäivämäärä

21.3.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 21

Esitys

Pirkanmaan hyvinvointialue liittyy Tampereen kauppakamarin jäseneksi. Vuosittainen jäsenmaksu perustuu organisaation kokoon.
Vuonna 2023 suurin jäsenmaksuluokka on 3 800 €/vuosi. Luokan ehdot täyttyvät, kun liikevaihto on yli 80 miljoonaa ja henkilöstöä yli 250.

Tampereen kauppakamari edistää Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja kansainvälistymistä sekä valvoo elinkeinoelämän etuja edistäen kauppakamarin ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa. Tampereen kauppakamariin kuuluu yli 2 000 yritystä ja yhteisöä. Yritysten lisäksi kauppakamarissa on jäseninä julkisen sektorin yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia sekä kaupunkeja että kuntia.

Kauppakamarin jäsenenä on mahdollisuus hyödyntää jäsenyyteen liittyviä etuja. Näitä ovat mm. mahdollisuus osallistua Tampereen kauppakamarin järjestämiin maksullisiin koulutuksiin alennetulla jäsenhinnalla.

 

Valmistelijan yhteystiedot
Yhteiskuntasuhdejohtaja Jenni Ruokonen, jenni.ruokonen@pirha.fi 

 

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialue liittyy Tampereen kauppakamarin jäseniksi ja maksaa jäsenyydestä vuosittain perittävän jäsenmaksu.
Jäsenmaksu on vuoden 2023 osalta 3 800 euroa/vuosi. 

Allekirjoitus

Pasi Virtanen, konsernipalvelujohtajan varahenkilö

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue