Tarkastuslautakunta, kokous 18.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 40 Työpanoksen kohdentaminen PSHP:n tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen laadintaan

Perustelut

Vuoden vaihteessa toimintansa päättäneen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tarkastuslautakunta ja tilintarkastaja jatkavat työskentelyään vielä keväällä 2023. PSHP:n tarkastuslautakunnan laatii normaaliin tapaan vuoden 2022 arviointikertomuksen, joka tuodaan sen valmistuttua hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi.

PSHP:n lautakunnan työskentelystä aiheutuvat kustannukset on otettu huomioon hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan vuoden 2023 talousarviossa.

Sairaanhoitopiirin arviointikertomus on tarkoitus laatia edellisvuoden tapaan niin, että asiakirjasta muokataan ulkoasultaan nykyaikainen julkaisu, jonka luettavuus on hyvä myös sähköisessä muodossa.

Asiakirjan muokkaustehtävässä tarvitaan graafista osaamista ja kokemusta julkaisuohjelman käyttämisestä.

Hyvinvointialueen hallintopalveluissa työskentelevällä johdon assistentti Kati Kaivolla on tällaiset julkaisun taittamisessa tarvittavat taidot. Kaivo vastasi myös vuoden 2021 arviointikertomuksen taittotyöstä.

Työpanosta ko. tehtävää varten tarvitaan noin kaksi päivää viikossa ajanjaksolla 11.4.-6.5.2023.

Kaivo ilmoittanut suostuvansa kyseiseen projektiluontoisen tehtävään. Hallintopalveluiden palveluesimies on ilmoittanut, että järjestelyyn voidaan heidän puoleltaan suostua. Kyse on henkilöstökustannusten sisäisestä siirrosta eikä se näin ollen lisää hyvinvointialueen kustannuksia.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jarmo Paananen, tarkastusjohtaja, Jarmo.Paananen@pirha.fi

Tarkastuslautakunta päättää, että

  • johdon assistentin työpanoksesta voidaan kohdistaa 55 % Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tarkastuslautakunnan valmistelutehtäviin ajalla 11.4.-6.5.2023 siten ja että tehtävästä aiheutuva palkkakustannus kirjataan tarkastuslautakunnan kustannuspaikalle 70006.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).