§ 11/2023 EU-toiminnan selvitystyö, yhteishankintaan osallistuminen

Lataa 

8518/2023

Päätöspäivämäärä

6.4.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Hallintosääntö § 62

Esitys

Pirkanmaan hyvinvointialue on usean muun pirkanmaalaistahon kanssa hankkimassa selvitystä EU-vaikuttamisen ja EU-rahoituksen hyödyntämisen tehostamisesta. 

Yhteishankinnan taustalla on Tampereen kaupungin pyytämä tarjous selvitystyöstä koskien Tampereen ja Pirkanmaan alueen toimijoiden EU-hanke- ja vaikuttamistyön tavoitteista ja toiminnasta. Yhteisen selvitystyön hankintamenettelystä on sovittu tilaajaosapuolten kesken. Osapuolina ovat  hyvinvointialueen lisäksi Tampereen kaupunki, Pirkanmaan liitto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopiosto ja Tampereen kaupuniseutu.

Tampereen kaupunki on pyytänyt tarjouksen neljältä EU-vaikuttamiseen erikoistuneelta palveluntarjoajalta.
Kyseessä on pienhankinta, joka on arvoltaan alle 60 000 euroa. Tampereen kaupunki on päättänyt hankkia selvitystyön Miltton Oy:ltä ja selvitystyö toteutetaan 30.3.-31.8.2023.

Palvelun kokonaishinta on palveluntuottajan tarjouksen mukaan 33 350 euroa (alv 0%). Kokonaishinta jaetaan tilaajaosapuolten kesken tasan ja Miltton Oy laskuttaa tilaajaosapuolia erikseen. 

 

 

 

 

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialue osallistuu EU-toiminnan selvitystyön yhteishankintaan 1/6 tarjouksen mukaisesta kokonaishinnasta.
Kokonaishinta jaetaan tilaajaosapuolten kesken tasan ja Miltton Oy laskuttaa tilaajaosapuolia erikseen.

Pirkanmaan hyvinvointialueen yhteyshenkilönä toimii yhteiskuntasuhtejohtaja.

Allekirjoitus

Juhani Sand, konsernipalvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue