§ 7/2023 Mielenterveyden- ja päihdepalvelujen lyhytpsykoterapian palvelusetelin muutos

Lataa 

705/2022

Päätöspäivämäärä

13.4.2023

Päätöksen tekijä

Hankintajohtaja

Päätöksen perustelut

Hyvinvointialue päättää ne sosiaali- ja terveyspalvelut, joiden järjestämisessä se käyttää palveluseteliä hyvinvointialueesta annetun lain (611/2021) 9 §:n 1 momentin mukaisesti. Aluehallitus hyväksi kokouksessaan 19.12.2022, § 331 yhteensä 15 sääntökirjaa noudatettavaksi Pirkanmaan hyvinvointialueella 1.1.2023 lukien. Päätöksen mukaan hankintajohtaja voi tehdä vähäisiä tai teknisiä muutoksia palvelusetelien sääntökirjoihin.

Esitys

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen lyhytterapian palvelusetelin sääntökirjan palvelukohtaiseen osioon esitetään tehtävän seuraavia muutoksia. Palvelusetelin myöntävässä asiantuntijoista kootussa palvelusetelitiimistä poistetaan tarkennus mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiantuntijoita, koska asia on mainittu uudelleen samassa lauseessa (Luku 2 Palvelukohtainen osio). Lukuun 2.5 Laadun seuranta ja raportointi lisätään palveluntuottajalle vaade liittyä Vastuu Group (ent. Suomen Tilaajavastuu) Luotettava kumppani -palveluun. Luvussa 2.9 Muut erityiset määräykset korvataan sääntökirjassa ollut vastaanottotoiminta ja nuorisovastaanotto palvelunjärjestäjä-sanalla. Lisäksi luvussa 2.9.1 Palveluntuottajaksi hakeutuminen on PSOP-tuen osoite virheellinen, oikea osoite on psop@istekki.fi eikä valmisteluvaiheessa oletettu pirha.fi-loppuinen osoite.

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Päivi Juurinen, puh. +358 40 801 678 53, paivi.juurinen(at)pirha.fi

Päätös

Päätän, että Mielenterveyden- ja päihdepalvelujen lyhytpsykoterapian palvelusetelin sääntökirjaan tehdään esityksen mukaiset muutokset koskien palvelusetelitiimin asiantuntijoiden kuvausta, palveluntuottajan kuulumista Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palveluun, organisaation nimen korjausta sekä PSOP-tuen yhteystietoja.

Allekirjoitus

Anniina Tirronen, hankintajohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue