§ 2/2023 Oikeuspalveluiden hankinta Tays uudistamisohjelman loppuvaiheen kaavoitus-, kiinteistö- ja rakentamisasioihin

Lataa 

30/2019

Päätöspäivämäärä

14.4.2023

Päätöksen tekijä

Rakennuttajapäällikkö

Päätöksen perustelut

Konsernipalvelujen toimintasääntö §6

Esitys

Pirkanmaan hyvinvointialueen strategian vastuualueen investointien suunnittelu ja kehittäminen -yksikkö hankkii rakentamiseen liittyviä oikeudellisia palveluja liittyen Tays uudistamisohjelman loppuvaiheen suunnitteluun.

Hankittava palvelu koskee uudistamisohjelman käynnissä olevan korkeimman hallinto-oikeuden käsittelyyn liittyviä juridisia tehtäviä sekä uudistamisohjelman asemakaavoitusprosessiin, rakennus- ja poikkeamislupiin liittyviä tehtäviä, lausuntoja ja sopimuksia sekä mahdollisissa oikeudenkäynneissä avustamista.

Kyseessä on hankintalain liitteen E mukaisen muun erityisen palvelun hankinta, jonka kynnysarvo

on hankintalain 25 §:n mukaan 300 000 €. Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n mukaisen kansallisen kynnysarvon.

Hankinta toteutetaan suorahankintana, koska vaativaa ja monitahoista kokonaisuutta on edistettävä nopeasti, mikä edellyttää perehtyneisyyttä kokonaisuuteen. Aiemmin asian parissa työskennellyt ja siihen perusteellisesti perehtynyt lakimies on siirtynyt toimiston palvelukseen, johon hankinta kohdentuu.   

Päätös

Päätän, että rakentamiseen liittyviä oikeudellisia palveluja Tays uudistamisohjelman loppuvaiheen suunnitteluun. kaavoituksen, rakentamisen ja kiinteistöasioiden osalta hankitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Kalliolaw Asianajotoimisto Oy (Y-tunnus 1621379-9).

Hankittavan palvelun arvo ei ylitä hankintalain 25 §:n mukaista kynnysarvoa.

Kustannuksista vastaa Strategia vastuualue, investointien suunnittelu ja kehittäminen, kustannuspaikka 87267 ja hanke G2051.

Allekirjoitus

Arto Ranta, Strategiajohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue