§ 8/2023 Sopimusmuutos koskien Valkeakosken kaupungin turvapuhelinpalvelun ns. 823-käyntien toteuttamista

Lataa 

9218/2023

Päätöspäivämäärä

14.4.2023

Päätöksen tekijä

Toimialuejohtaja, ikäihmisten palvelut

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen sote-palvelujen toimintasääntö (14.2.2023 § 19) luku 8.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Suunnittelija Birgit Viitanen, puh. 050 564 7299, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Valkeakosken kaupungin ja AddSecure Smart Care Oy:n välistä marraskuussa 2021 allekirjoitettua sopimusta Valkeakosken kaupungin turvapuhelinpalveluista koskemaan ns. 823-käyntien toteuttamista.

Turva-auttajakäynnit varmistavat asukkaiden kotona asumisen turvallisesti, mahdollistaen ja tukien asukkaiden itsenäistä selviytymistä omassa kodissaan. Tavoitteena on parantaa asukkaiden turvallisuutta ympärivuorokauden ja tukea kotona asumista.

Turva-auttajakäynteihin liittyvät hälytykset tulevat tyypillisesti Tilaajan Sosiaali- ja kriisipäivystyksen kautta palvelutuottajalle tai suoraan taikka välillisesti Hätäkeskuslaitoksen (112) hätäkeskuspäivystäjältä, joka on suorittanut normaalin riskiarvion ja päätynyt sosiaalitoimen tehtävään 823 (kotipalvelutehtävä). Palveluntuottaja vastaa sosiaali- ja kriisipäivystykseltä tuleviin sosiaalitoimen tehtäviin 823, jotka eivät sisällä ensihoidon tarvetta. 

Sopimusmuutoksen perusteena on täydentää Valkeakosken kaupungin ja AddSecure Smart Care Oy:n välistä sopimusta koskemaan ns. 823-käyntien toteuttamista. 

Muilta osin sovelletaan Sopimusta Valkeakosken kaupungin turvapuhelinpalveluista. 

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 § 1 mom. 3-kohdassa säädetyn kansallisen kynnysarvon. Hankintaan sovelletaan hankintaohjetta.

Sopimusmuutos  turvapuhelinpalvelun ns. 823-käyntien toteuttamista esitetään tehtäväksi AddSecure Smart Care Oy::n (Y-tunnus 3022469-7) kanssa.

Muutos täyttää hankintalain 136 2 momentin 4) kohdan mukaisen sallitun sopimusmuutoksen ehdot.

Päätös

Päätän, että sopimusmuutos  turvapuhelinpalvelun ns. 823-käyntien toteuttamisesta tehdään AddSecure Smart Care Oy::n (Y-tunnus 3022469-7) kanssa.

Sopimuksen omistajatahona on Ikäihmisten- ja vammaisten palvelulinja ja vastuuhenkilöksi nimetään koordinoiva ostopalvelupäällikkö.

Allekirjoitus

Mari Ollinpoika, toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue