§ 20/2023 Asiantuntijatyön tilaaminen Istekki Oy:ltä - Työasemien, laitteiden ja palveluiden roll out

Lataa 

10017/2023

Päätöspäivämäärä

25.4.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
tietohallintopäällikkö Rami Nurmi, rami.nurmi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi on tilattava asiantuntijatyötä. Asiantuntijatyötä on tilattava, jotta työasemien, laitteiden ja palveluiden roll out voidaan toteuttaa. Vuonna 2022 toteutettiin päätelaiteympäristön suunnittelu-projekti, jossa suunniteltiin hyvinvointialueen päätelaitteiden ja muiden projektille rajattujen laitteiden haltuunotto, asentaminen ja laitteiden roll-out vuonna 2023. Tämän lisäksi suunniteltiin hallinta ja tulostusympäristö ja 2023 toteutuksen aikataulu. Vuoden 2023 toteutusprojektin osatehtäviin sisältyy mm. Roll-out hankkeen hankepäällikön ja Pirhan projektipäälliköiden työt, työasemavaihdot ja niiden koordinointi, työasemasovelluksien paketointi, testaaminen ja käyttöönotto, työasemien uudelleen asentaminen ja elinkaarivaihdot, sekä tulostimien ja iDiD -laitteiden siirtäminen Pirhan ympäristöön.

Istekki Oy:n tarjouksen perusteella työn kustannus on enintään 3.836.941 €. Toteutus tapahtuu ajalla 01.1.2023-31.12.2023. Istekki Oy:n ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välillä on puitesopimus.

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Istekki Oy tarjoaa omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Palvelut toteutetaan kilpailutettujen palveluntuottajien avulla omistaja-asiakkaiden ostovoimaa hyödyntäen. Omistajina on tällä hetkellä 7 sairaanhoitopiiriä, 15 kuntaa ja 11 yhtiötä ja kuntayhtymää. Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n välillä on puitesopimus.

 

 

Päätösesitys  Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 3.836.941 €.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 3.836.941 €.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue