Nuorisovaltuusto, kokous 17.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 61 Tampereen nuorisovaltuuston 25v-juhlavastaanotto 9.6. Raatihuoneella, kahden edustajan valinta

Perustelut

Tampereen kaupunki järjestää Tampereen nuorisovaltuuston 25 -vuotisjuhlavastaanoton perjantaina 9.6.2023 kaupungin Raatihuoneella klo 17:00-18:30 osoitteessa Keskustori 10, 33210 Tampere. Ovet avautuvat klo 16:30. Tilaisuus sisältää alkutervehdyksiä, cocktail-tilaisuuden sekä yhdessä seurustelua. Tilaisuus on luonteeltaan arvokas ja juhlava ja pukeutumissuosituksena on siisti vaatetus.

Tampereen nuorisovaltuusto kutsuu Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustosta 2 edustajaa tilaisuuteen. Sitova ilmoittautuminen  25.5.2023 mennessä. Edustajienne tulee saapuessaan esittää nimensä ja edustamansa taho ovella sisään pääsemiseksi. Lisätietoja: nuorisovaltuusto@tampere.fi.

Ehdotus

Nuorisovaltuusto päättää

  • valita kaksi edustajaa tilaisuuteen.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita Laurana Huhtakankaan ja Aarre Hytösen edustamaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustoa Tampereen nuorisovaltuuston 25v.-juhlavastaanotolle.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että halukkaiksi ilmoittautuivat Laurana Huhtakangas ja Aarre Hytönen edustamaan Prikanmaan hyvinvointialueen nuoriosvaltuustoa Tampereen kaupungin nuorisovaltuuston 25-vuotis juhalaan. Puheenjohtaja totesi, että edellä mainitut valittiin yksimielisesti.