§ 23/2023 Asiantuntijatyön tilaaminen Istekki Oy:ltä - Perusterveydenhuollon järjestelmämuutokset

Lataa 

10723/2023

Päätöspäivämäärä

4.5.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
ICT-palvelujohtaja Rami Nurmi, rami.nurmi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi on tilattava asiantuntijatyötä. Asiantuntijatyötä on tilattava, jotta perusterveydenhuollon järjestelmämuutokset voidaan toteuttaa. Hankinta kohdistuu perusterveydenhuollon järjestelmämuutosten projektijohtamisen töihin ja tehtäviin. Työt ja tehtävät toteutetaan Pirkanmaan hyvinvointialueen ohjauksessa.

Istekki Oy:n tarjouksen perusteella työmäärärvio on 185 henkilötyöpäivää ja työn kustannus on enintään 174.825 €. Toteutus tapahtuu ajalla 01.3.2023-31.12.2023. Istekki Oy:n ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välillä on puitesopimus.

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Istekki Oy tarjoaa omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Palvelut toteutetaan kilpailutettujen palveluntuottajien avulla omistaja-asiakkaiden ostovoimaa hyödyntäen. Omistajina on tällä hetkellä 7 sairaanhoitopiiriä, 15 kuntaa ja 11 yhtiötä ja kuntayhtymää. Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n välillä on puitesopimus.

 

 

Päätösesitys  Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 174.825 €.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 174.825 €.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue