§ 24/2023 Asiantuntijatyön tilaaminen Istekki Oy:ltä - AVPH-palvelun siirto Istekin palveluksi

Lataa 

11581/2023

Päätöspäivämäärä

16.5.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

 

Tukipalveluiden toimintasääntö: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
ICT-palvelujohtaja, Rami Nurmi, rami.nurmi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi on tilattava asiantuntijatyötä. Asiantuntijatyötä on tilattava, jotta Ajanvaraus- ja palvleinhallintaratkaisu (myöhemmin AVPH) voidaan siirtää Istekin palveluksi. Aiemmin AVPH on ollut käytössä Tampereen kaupungilla Solita Oy:n kautta. Solita Oy on ilmoittanut AVPH-palvelun tuen päättyvän 30.6.2023. AVPH on Solitan konesalissa ja ylläpidoss ollut sovellus, joka siirretään Istekin konesaliin, ja jolle CGI tulee tarjoamaan sovellusylläpitoa. Projektin aikana AVPH:n nykyiset palvelut siirretään Tampereela Istekin konesaliin Istekin palveluiksi. Projektissa luodaan testi- ja tuotantoympäristö AVPH-sovellusta varten, toteutetaan käyttäjähallinta Pirhan AD:n kautta sekä integraatio Suomi.fi-palveluihin ja toteutetaan sovelluksen tietoturva-arviointi. Tavoitteena on ympäristön siirtäminen Istekin konesaliin 30.6.2023 mennessä.

Istekki Oy:n tarjouksen perusteella työn kustannus on enintään 91.724 €. Toteutus tapahtuu ajalla 01.5.2023-15.8.2023. Istekki Oy:n ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välillä on puitesopimus.

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Istekki Oy tarjoaa omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Palvelut toteutetaan kilpailutettujen palveluntuottajien avulla omistaja-asiakkaiden ostovoimaa hyödyntäen. Omistajina on tällä hetkellä 7 sairaanhoitopiiriä, 15 kuntaa ja 11 yhtiötä ja kuntayhtymää. Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Istekki Oy:n välillä on puitesopimus.

 

 

Päätösesitys  Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 91.724 €.

Päätös

Päätän, että Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Istekki Oy:ltä tilataan asiantuntijatyötä hintaan 91.724 €.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue