§ 28/2023 Hankintalain 25§ kynnysarvon alittava pienhankinta Benete Oy:ltä - BeneCare sydämen vajaatoimintapotilaan etäseurantapalvelu

Lataa 

12981/2023

Päätöspäivämäärä

31.5.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen perustelut

Tukipalveluiden toimintasääntö: Tukipalvelujohtajan 62 §:n mukaisen päätösvallan siirtäminen.

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
ICT-palvelujohtaja Rami Nurmi, rami.nurmi@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi on tehtävä pienhankinta. Hankinnan kohteena on Benete Oy:n BeneCare sydämen vajaatoimintapotilaan etäseurantapalvelu. Hankinta mahdollistaa mm. potilaan painon automaattisen tallentamisen, yksilöllisten potilaskohtaisten raja-arvojen asettamisen, poikkeamista syntyvät automaattiset hälytykset, painon kehityksen esittämisen graafisessa muodossa, sekä tiedot ja ilmoitukset välittömästi ammattilaisten käytettäväksi mittauksien jälkeen. Sydämen vajaatoimintapotilaan painon vaihteluiden seuranta on tärkeää, sillä painon nopea nousu kertoo nesteen kertymisen muutoksista. Nesteen kertyminen nopeasti noin viiden päivän sisällä, eli useamman kilon painonnousu tarkoittavat, että sydämen vajaatoiminta on pahenemassa ja lääkitystä täytyy säätää.

Benete Oy:n tarjouksen perusteella ohjelmiston kustannukset ovat 4.000 €/kuukausi. Sopimus tehdään 14:ksi kuukaudeksi ja sopimuksen kokonaisarvo on täten 58.000 €.

Benete Oy on suomalainen osakeyhtiö. BeneCare -palvelu on suunniteltu tukemaan vanhustenhoidon henkillstön, sairaanhoitajien, lääkäreiden ja fysioterapeuttien jokapäiväistä työtä.

 

 

Päätösesitys  Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Benete Oy:ltä tilataan palvelua hintaan 4.000 €/kuukausi. Sopimuksen kokonaisarvo on 58.000 €.

Päätös

Päätän, että  Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelun tueksi Benete Oy:ltä tilataan palvelua hintaan 4.000 €/kuukausi. Sopimuksen kokonaisarvo on 58.000 €.

Allekirjoitus

Pasi Lehmus, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue